sumerveyilmaz 25+4 olduk çok şükür,fakat şu 2 gündür dehşet bi bel ağrım var geceleri zaten hiç rahat yatamıyorum karnım çok büyük,Bel ağrısı normal demi ay doğurcam sanıyorum o kadar ağrıyor ki
Balyanaklikoalam sumerveyilmaz 25+1 olduk bugün henüz ağrım sızım yok çok şükür iyi gidiyor tek sorun bazen top yutmuş gibi hissetmem taş gibi sertleşiyor sizin ağrılar çok kilo aldıysanız ondan olabilir
Gokturkmom_ sumerveyilmaz 24 haftalığım bende ama geceleri yatmak gerçekten problem olmaya başladı özellikte yatarken dönmek 🙄 karnım çok büyük olmadığı halde . Ve karnım aşırı sert sizinde öyle mi acaba
NurZenkin sumerveyilmaz benim bazen parmak eklemin ağrıyor bir de huzursuz bacak sendromu var yastık koyup yatıyorum ayaklarıma .25+4 oldum bugün itibariyle
elifdemir09 Yarın itibariyle 25 e giriyoruz bizde O bel ağrısı bende devar ve mahvediyo bir de bel fıtığım var Aralık o kadar yakın ama bi o kadar da uzak geliyo ki tuhaf bi durumdayım😀
sumerveyilmaz Balyanaklikoalam evet karnım şuan 9aylık gibi inan ki zor yürüyorum belim inanılmaz ağrıyor hergün 1 parol kesin iciyorum vallahi daha da 3ay var ne yapacaz 🤦🏼♀️🥰
sumerveyilmaz Gokturkmom_ Karnımda aşırı sertlik yok ama benim cok büyük şuan 9aylık gibiyim o yüzden ne yatabiliyorum ne bişey inan zor adım atıyorum yahu
Mlsaa99 Bende 25+4 teyim bel agrisindan annemi gidip goremiyorum az bir yola cikamiyorum götüme güvenipte . Karnim cok buyudu penguen gibi yuruyorum belimin batmasindan dolayi 3 ayi nasil atlaticaz allah kerim