Nursena2 Bigsecret3 Elbu Kader-kepel Meliyda SusunArtik Elmas03 SusunArtik Benim de bugün 10. Gün 2 gün önce yaptım negatif çıkıyor hala evde yaptığım testler. Normalde hiç gecikmez bu sefer 10 gün geçti ve adete dair hiç bir belirtim yok Elmas03 Eylullxx
Kader-kepel Kızlar benim adetime bir hafta var ama göğüsüm kasıklarım sürekli ağrıyor sanki kasıklarımda batma var sizce hamile miyim
SusunArtik Elmas03 yine de git istersen doktora, bakalım ne diyecek gecikme için. Hakkında hayırlısı olsun inşallah, heyecanlandırdım seni hakkını helal et 😔 kesin vae gibi gelmişti bana
Kader-kepel Bazen bu testlere yanlış sonuç verebiliyor belki yeni hamile kalmışsındır beta ver ben e biraz bekle
Elmas03 Kızlar zaten yarına randevu aldım doktordan kan vereceğim bakalım bir de onun sonucunu görelim bura saati saat 9:30’da randevum var
Elmas03 Kader-kepel yok vallahi üzülmedim inşallah Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın Nasipten öte yol yok illa olacak diye kendimi parçalamam ki Allah’ım elbet nasip edecek inşallah sadece bu âdetin geç gelmeleri insanı bir heveslendirmiyor değil bakalım yarın göreceğiz bakalım kan sonuçlarını
Elmas03 SusunArtik helal olsun kız deli misin ya bakma ben gaza gelmeyi bekliyordum o gazi sen verdin bana Üzülmedim vallahi üzülmedim beni falan kafana takma ha
Nursena2 Elbu geç döllenme olabilirmiş ve olursa eğer 10 günden sonra belli oluyormuş benim 10. Gün bugün yarin kan vermeye gidicem