Gmzcngi kubraaipekk hiç meyve yemeyen ben canım her akşam deli gibi ayva ve portakal istiyor🙈 portakal yediğimdede cosuyor bebiş seviyormu sevmiyormu anlamadım🤷♀️
Masalmom kubraaipekk Benimde geçen gün burnuma buram buram Karpuz koktu afedersiniz tuvalete girsem karpuz evden çıksam karpuz en sonunda eşim sagolsun son çare meyve Hallerini gezip buldu 😋
Msbem kubraaipekk aramadım bulamam diye ama kavunlu içecek var onu içiyorum biraz geçiriryor ☺️ Birde hep soğuk soğuk meyve suları istiyor canım portakal vişne suyu ev yapımı tabi 😊
blackeagle kubraaipekk çileeek😁 ilk haftalarımda gece 11de manav market gezmediğimiz yer kalmadı o gece yediğim çileği ömrümde yememişimdir cok güzeldi 😁
Emrhtugce Hanus ayvayi cok yiyenin bebegi gamzeli olurmus hatta ben bi keresinde ayvanin cekirdegini bantla yanaklatima yapistirdim 2 saat evde kimse kimse yokken onla gezdim esim bile haberi yok size soyluyorum ilk defa 😂😂
Emrhtugce kubraaipekk bekarken babam 1 kulo muz alirdi eve curur atilirdi yiyen olmazdi simdi 7 aylik hamileyim haftalik 3 kilo muz bitiyo bu evde canim deli gibi muz yemek istiyo
Hulya00 kubraaipekk aayyu valla benim çağlaaa ve erikk böyle tuza banıpp kütür kütür ama yookk 😔 bidee şeftali kayısı olsun 😁☺️😘😘😍😍😍😍