CansuOztomurcuk kubraaipekk Maşallah oğlum diye söylemiyorum çok tatlı, yakışıklı oldu. Ayvadan mı bilmem 😂 Bana gamzesi olur dediler ayva yersen. Gamzesi de var gülünce çıkıyor. 🥰
kubraaipekk CansuOztomurcuk ben ayva sevmem normalde ama şuan gerçekten bu yorumlardan sonra zorlada olsa yemek istiyorum nezamandan itibaren yemek lazım acaba ☺️
Srfn11 kubraaipekk Yiyemiodumki hic bsy o soganlar sanki kafama dusuyodu oyle bir kokuyoduki allahtan cabuk gecti bnm uc hafta fln o kdr kokuya karsi duyarliligim oldu
My3535 Srfn11 Ozgeyaman0101 Rica etsem benimde bakar mısınız ? 
CansuOztomurcuk kubraaipekk Bilmem ki. Ben severdim zaten. Hamilelikte canım hep istedi. Sonuna kadar yedim bıkmadım da. Tuz ve limonla da deneyebilirsin sade yiyemezsen öyle de çok güzel oluyor. 🙄☺️
kubraaipekk CansuOztomurcuk valla deniycem çok saol şimdi internetten baktımda bebeğin yüzü ilk 4 ayda oluşuyormuş o sıralar ayva tüketmek güzellik ve Gamze açısından daha etkiliymiş ☺️ Kaçırdım ben yanı
Ozge1212 Gebeyim erik interntten siparişverdm 200 gr 20 tl. Ama henüz gelmedi hafta içi elimde olur 🤗sizde isteyin😊
Smrthtklc kubraaipekk Hıımm 2. oğlumda öyle bir şeftali yedim ki anlatamam tamda mevsimiydi. Gram tüy yok vücudunda gerçekten. Büyük oğlumda hiiiçç şeftali yemedim kıllı bir çocuk. Bence tamamen yapısından canım. Tecrübeyle sabit
Ezgiaydinn35 kubraaipekk canım 1 aydır taze incir çekiyor ve aramadiginiz yer kalmadı 😣 resmen rüyalarıma giriyor.
Smrthtklc kubraaipekk tabii ki canım burda herkes tecrübesini paylaşıyor, sağlıcakla kalın inşallah 🤲 😘
Tubakrts Ben bi ara deli gibi kavun yemiştim içim yanıyodu hergün bi kavun yiyodum o küçük kavunlardan. Kavun mevsimi bitti aşermem de geçti allahtan 😊
kubraaipekk Tubakrts yazın bende kavun aşırı yiyorum yaz gelsin ozaman yine yicemm şuan bendede aşerme yok☺️
Songlkaraduman kubraaipekk bebekte kırmızı leke yapıyormuş vucüdün herhangi bir yerinde çilek ciğer ve kırmızı can eriği diye biliyorum batıl inanç olarak geliyo ama yaşayanlar olmuş öyle söyleniyor