kubraaipekk Kızlar hamilelikte en çok hangi meyvelere bağlılık arttı yada yemediğiniz ama hamilelikte yediğiniz meyveler oldumu ?? 😌😌
hohomoromu kubraaipekk Ben mandalinaya taktım kilolarca yedim rahatladm 😅 neyse aşerselerde mandalina şuan var her yer de 😊💙👣
CansuOztomurcuk kubraaipekk Her akşam ayva yiyordum. Bi dönem de nar çok yedim ama alerji yaptı bıraktım. Son güne kadar ayvayla devam ettim. 😍 Diğer meyveler de vardı tabi yanında ama zorunluluktan yediklerimdi. Seve seve sadece ayvayı yedim 😂
Sudem kubraaipekk yazın ortasında deli gibi portakal aşermistim😂 şimdi küçük bi dana gibi portakal yiyip yiyip rahatliyorum 😂😂
kubraaipekk hohomoromu ama çok faydalı ben hiç yiyemiyorum mandalina sevmiyorum o beyaz kabuklardan dolayı 🤣 portakal yiyorum ama Mandalina yiyemem ☺️☺️
kubraaipekk Emineyakar şeftali yeme hamileliğinde valla ben şeftaliyi bebeği tüylü yapar diye biliyorum cevremdede yiyen oldu bi ablamın kızı var hamileliğinde çok şeftali yedi kız baya kıllı☺️ Dikkat et derim ben çok inanırım böyle seylere
Essraa2 Emineyakar ya bende çok aşermştim bursalıyız allahtan burda bi köyde soğuk hava depolarknda saklıyorlarmış.. sizde aslında tanıdığınız filan varsa bulabilirsiniz belki...
hohomoromu Seymasel68 onun daha zamanı var ama internette satan siteler var ama cok pahalı ya mevsiminde olmayan hamileler ıcın 😒😔
Denisss kubraaipekk 1 tane yemeyle bisey olcagini sanmiyorum bende seftali aserd buldum ve yedim oyle bisey olmaz bence
Smrthtklc kubraaipekk Hıımm 2. oğlumda öyle bir şeftali yedim ki anlatamam tamda mevsimiydi. Gram tüy yok vücudunda gerçekten. Büyük oğlumda hiiiçç şeftali yemedim kıllı bir çocuk. Bence tamamen yapısından canım. Tecrübeyle sabit
CansuOztomurcuk kubraaipekk Maşallah oğlum diye söylemiyorum çok tatlı, yakışıklı oldu. Ayvadan mı bilmem 😂 Bana gamzesi olur dediler ayva yersen. Gamzesi de var gülünce çıkıyor. 🥰
Gebeyimm kubraaipekk gamzeli yapıyor diyorlar ne kadar doğru bilemem annem bana hamileyken ayva çok yemiş iki yanağımda da çoook bariZ şekilde gamzelerim var ama buna bağlı mı bilemem
Sudem kubraaipekk yarasında ben birz abarttim galiba cnm 😂 portakalli çikolata, portakal suyu,portakal artk çocuk turunçgillerden olcak 😂
Hanus kubraaipekk O zaman bu sekilde bir konu da acmayın. Çünki aşerip aşermeyeceğimizi bilmiyoruz sonucta.
Emrhtugce Hanus ayvayi cok yiyenin bebegi gamzeli olurmus hatta ben bi keresinde ayvanin cekirdegini bantla yanaklatima yapistirdim 2 saat evde kimse kimse yokken onla gezdim esim bile haberi yok size soyluyorum ilk defa 😂😂
Duruasya Sudem evet doğru bi tespit çünkü annem bana hamileyken hep portakal yemiş çünkü mide bulantısı o kadar fazlaymıs ki başka bişey yiyememiş portakal hariç ben turuncuyum bu arada :D
Sila7166 Sudem sende benim gibi portakal ve pirtakal suyu arada hep aklima o geliyo cogunlukla onu yiyorum🍊🍊🍊