Bsramlk Geçmeyen mide bulantısı yediğim birşey durmuyor midemde bunun bebeğe zararı olurmu.resmen aç duruyorum artik
Gulcinozdmr Bsramlk bende 9 haftalığım yedikten sonra hemen uzAnıyorum hiç beklemeden yoksa bende çıkarmak zorunda kalıyorum gece gündüz yatıyorum mecbur çok zor ya bian önce atlatsak keşke şu durumu
Songlkaraduman Bsramlk sabah erken saatlerde kahvaltı yapmadan önce kusma hissi oluyorsa kesinlikle o sarı şeyi çıkar seni çok rahatlatıyor akşama kadar çok şükür çok fazla bulantım olmuyor ama işte olduğu zaman çıkarıyorum öyle rahatlatıyorum kendimi
Gamze88 Bsramlk günde kaç kere çıkartıyorsun?ben 5-6 yı bulunca acilden giriş yapmiştim hastaneye,2 hafta sürekli çıkartınca 😓su dahi içemiyordum aynı sıkıntı varsa gitmeni tavsiye ederim ,
Bsramlk Gulcinozdmr ilaç hap kullaniomusun kuzum bugün onzyd die hap verdi doktor tereddüt ettim eczaneci kullanmasın demiş doktorum verdi ama
SerpilDrgt24 Bende 9 haftalığım aynısı bende de var ya ama sadece sabahları boş mide öğürüp duruyorum ayıptır söylemesi böyle sarımsı su geliyo sonra aksama kadar rahatım bulanmıyo ama sabah bulantıları genel olarak normal kabul edilen olay 😏
Gulcinozdmr Bsramlk ben ilaç kullanmıyorum Canım 10 haftalık bende geçti bu ara bulantılar bende inşallah bidaha gelmez