Tugba220 Ayssins0 hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce erkek bir bebek emziriyordum rüyamda oğlum olacak inşallah 😊
Bubu_ Ayssins0 cinsiyette hissettiklerim tuttu hep ama rüyalarım tersine çıktı kız bebek görüyordum erkekmis ☺️
Tutaste_ Ayssins0 psikolojik bence. Benim 7sene olmadı ben coook bebek emzirdim emzirmeye yeltenip uyandım 🤷
huzunluponcik Ayssins0 hic bilmiyorum daha doğrusu arastirmadim çünkü hergun bu tarz rüyalar görüyordum hergun
Mercan0652 Tugba220 bende aynı şekilde ya daha hamile olduğumu öğrenmeden önce erkek bebek emzirdim acaba erkek mi olacak diyorum hissedermiş ya anneler bakalım merakla bekliyorum 👶🏻 belki de ters çıkacak bilemeyiz tabi
elasevgi Bubu_ hahahah bu bende de oldu bekarken hep erkek bebek emzirirdim hamile kalınca kız bebek doğurduğumu gördüm ama erkekmiş 😂
Tugba220 Mercan0652 ben o rüyayı gördükten sonra baya içime de öyle doğuyordu anneler hisseder belki sizinde öyle olur. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun 🙏🌸
fairytale_ Ayssins0 hamileliğimi bilmeden ilk ayımda bende görmüştüm erkek bebekk ve suan erkek bebek annesiyimmm🥹🥹
Zeynepin_annesii Ayssins0 İlk hamileliğimde kızıma hamileyken görmüştüm 😅 şimdi görmedim ama oğlum olacak