Selam kızlar ben 4ay önce doğum yaptım ancak şimdi yazabiliyorum 🙈 Öncelikle şöyle başladı hikaye 38+5 te duşta nişanım geldi ertesi gün çatı muayenesi oldum doktor 3 cm açılma olduğunu söyledi bol bol yürü merdiven in çık sancıların dayanılmaz olduğunda hastaneye gel dedi (benim evim hastaneye uzaktı yoksa sancıların sıklaşınca gel derdim dedi).Ben de elimden geldiğince yürüdüm merdiven inip çıktım ama en çok pilates topunda hareketler yaptım (36.haftada başladım) 4.günün gecesi çok sık tuvalete gitmeye başladım her oturup kalktığımda sanki bi bardak su dökülüyodu altıma doktoruma yazdım suyum mu diye hayır su olsa kıyafetini ıslatır çok gelir ordan anlarsın akıntıdır dedi neyse uyudum sonra uykudan müthiş bi sancıyla uyandım lavaboya gittim çok az bi kan gördüm (regl olurken sökülürüz ya öyle) sonra sancılar sıklaşmaya başladı bi anda biz apar topar hastaneye gittik bütün sancıyı yolda arabada çektim yani yaklaşık 2 saate yakın nefes egzersizi yaptım hastaneye gidene kadar sancılarıma dayanabilmek için sabah 07.45te hastanedeydik 08.15te çocuğum kucağımdaydı.Çok korkuyodum nasıl doğurucam nasıl yapıcam diye ama inanın hiiiiçç korkulacak bişey değilmiş.Bu arada ilk doğumum ve bebeğim 39+2 de dünyaya geldi hepinize benimki gibi kolay çok güzel sağlıklı bir doğum diliyorum hepinize kocaman sarılıyorum💜