Yasminnnnn Yasmin444 Geliyor malesef enfeksiyon çok riskli ama tedavisini olduğun sürece sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
asyap Yasmin444 gelir tabi ki benim iki kez geldi ve anne karnında bebeğe de geçiyor çok dikkatli olun ve ilaç verildiyse onları kullanın
nazel123 Muratseyma2015 merhaba küvözde flan kaldı mı bebeğiniz süreç nasıl oldu suyunuz direk mi geldi bende su sızıntısı olduğundan sühleniyorum lavobaya gittim geldim çok hafif iç çanaşırım ıslanmış 😔
Muratseyma2015 nazel123 evet 27 gün kaldı ama şimdi iyi durumu benımde öyle sızıntı halinde geldi 1 hafta anlamadım ben sonra gece hepsi geldi bence bir doktoruna görün 😔
nazel123 Muratseyma2015 kaç haftalıktı sağlıkla büyütün insallah Bende gün içinde terle karışık olunca emin olamadım ama biraz önce lavobaya girdim çıktım bu şekilde gelmiş bir dk içinde flan insallah değildir sabah gitcem doktora Şimdi kurudu lekesi flan kalmamış
Ebbruc Yasmin444 gelir, ben 26 haftalıkken enfeksiyonum yoğundu hastanede tedavi gördüm 3 gün ona rağmen açılmam oldu taburcu olduğum gün akşam suyum geldi
CLozd asyap ben de 2 gün önce tahlil verdim antibiyotik kullanmaya başladım ama bebeğe bi zararı olup olmadığını doktor ultrasonda anlıyor mu veya suyumun gelip gelmediğini? Kontrolde bişey söylemedi ama şimdi internetten de baktım korkuttu biraz. Suyum sızdıysa ben anlamamışımdır çünkü sürekli terleme halindeyim çamaşır değiştiriyorum 2-3 kere
asyap CLozd doktor söylerdi ve suyunuz gelse kesin anlarsınız terleme gibi falan değil be sürekli gelmeye devam eder öyle terleme akıntı idrar gibi değil farkediliyor direk