Ferman21 Kizlar hamile oldugunu ögrenmeden gögüs hassasiyeti ve agri yasayan daha sonrasinda hamile oldugunu ögrenen oldu mu
Plakkafa_ Ferman21 beeğğnnn adet olacağım sanmıştım 10 gün önceden başlamıştı resmen taş gibi olmuştu göğüslerim 😂
Meryems1 Ferman21 ay benim deli gibi ağrıyor adetime 9 gün var akıntım çık fazla beyaz krem gibi sırt bel ağrım var test negatif Plakkafa_
Ecemesen Ferman21 bennn varım göğüslerim sızlar derecede ağrıyordu adet tarihime bi kaç gün vardı eşim gel test yapalım dedi aldı yaptım hemen 2 çizgi çıktı 😊
Ferman21 Plakkafa_ şuan bende oyleyim sanki süt dolu gibi yan kisimlarinda agri var reglme 7 gun var acaba adet belirtileri ile hamilelik belirtileri arasinda bunu yasayanda var mi diye dusundum agri bazen şiddetleniyor bazen hafifliyor 😊
Plakkafa_ Meryems1 hemen belli olmuyor galiba bebiş ben adet günümden 4 gün sonra kan vermiştim testte çıkmamıştı kanda çıktı
1k_miranur Benim göğüslerim reglkende heç hassasiyet hemde dolgun oluyor ama hamilelikde ucları daha koyu ve hassas oluyormuş ben sona kadar yaşayamadım hamileliyi onun için pek bir bilgim yok ama arkadaşım hamilelik öncesi baya sızlıyor diyordu
Ferman21 Basak07c regle kac gununuz varken basladi agri sutyen takinca yada yatinca hissetmiyorum agriyi asiri derece dokundukca agri hissediyorum
Plakkafa_ Ferman21 valla brnimki öyleydi ilk hamilelikten çok fatklıydı onda agzımda metalik tad vardı halsizdim bunda da göğüslerim çok agrıyodu tansiyanum düşüyordu sürekli gözüm karararak geziyodum mağazada sürekli ayran içiriyolardı 😂
Kacamazz Benimde göğüslerim aşırı ağrıyor ve büyüdüler. Normalde adet öncesi ağrı olurdu ama bu seferki başka ağrıyor. 2 haftadır ağrı var şişlik inmedi. 9 yada 10 eylülde adet olcam. Sabah test yaptım negatif çıktı. İnşallah sonuç değişir🙏🏻
Plakkafa_ Kacamazz adet tarihinden bi kaç hün sonra kan verin bence benimkide çıkmamıştı öyle idrarada