Kubra_24 Kızlar selam Son 1 aydır eşimde bende çocuk düşünüp istiyoruz.Korunmasız 3 4 ilişkiye girdik hepsi adetime yakın tarihler.adetim 3 gün gecikti acaba psikolojikmi ya içim içimi yedi
aslaninannesi7 Kubra_24 yumurtlama tarihinde ilişkiye girmek gebe kalma ihtimalini çok çok arttırıyor. Adetten öncede kaşınmış olabilir ama gecikme için sanki erken.
Elif4222 Adetinize yakın tarihlerde değil de adetten bittikten sonraki haftalarda ilişkiye girmek daha yararlı oluyor yani gebe kalmayı hızlandırıyor
Kubra_24 irem0596 İlişkiden sonra test yaptım ve negatifti hemen oluşmaz diye düşünüyorum varsa da aşırı derecede bugün ağrı çekiyorum kesin olacağım ya adet
Mercan0652 Kubra_24 canim bende de adet ağrısı olmuştu ama hamileymisim ama hafif ağrı tabi adet ağrısi bazen can yakici oluyor hamilelik ağrısı hafif kasik ağrısı ve sızı şeklinde oldu benim farki buydu bence.
Aysolin Kubra_24 bende regl agrisi cekiyorum her an olabilirim diye günlerce bekledim test yapmadim 10 gun sonra esimin israriyla yaptim megersem hamileymisim😂 plansiz bi gebelik oldugu icin ihtimal vermemistim esim israr etmese daha beklerdim 😂
Elbu Kubra_24 bizde hamilelik ihtimali düşük zamanlarda ilişki oldu ama regli 2 gün gecikti testtese negatif çıktı ama bilmiyorum ya