Ayse0575 1prens1prenses_ gündüzleri hiç belli değil akşamları yemekten sonra hafif çıkıyor ama dışardan bakan biri anlayamaz😅
mahirsmom 1prens1prenses_ 15+5 benim iki üç haftadır çıkmıştı bu hafta daha da top gibi oldu bol giyince çok belli değil ama hafif üzerime yapışsa çok belli 52 kiloyla hamile kaldım 54 civarı şu an zayıf olduğumdan belli oldu hemen
1prens1prenses_ esca344 Benim bazen oluyor çok çıkıyor gibi Bazen iniyor ama son iki gündür ekmek çok yiyorum yaa Bir günde bir ekmek bence ondan karnım çıktı 🤣
BilinmezBiri Benim 15+2 ama bir haftadır belirgin halde çıktı bol giyince anlaşılmıyor ama dar giyince top gibi duruyo 😂 53 kiloyla hamile kaldım şu an 57 kiloyum herhalde hiç karnım olmadığı için belirginleşti
9Busra9 BilinmezBiri bende 16 haftalığım 51 ile başladım 54 kiloyum yeni yeni bi kıvrım oluşmaya başladı kendini belli ediyor artık 😅
BilinmezBiri 9Busra9 Evet benimde akşamları daha belirgin oluyo ☺️ Biz biraz önden gidiyomuşuz aslında 16 haftaya girmişim hemen büyüsün istiyo insan 😂