selaydab Haftaya sezeryan olacağım doktorum dün suyun geldi mi hiç biraz azalmış yeterli ama sınırda dedi ben mi anlamıyorum su sızmasımı nedir artık anlar mıyım suyum gelse kafayı yicem
Berivan_sr selaydab birden akiyormus tutamiyomuşsun benimde 32 haftalarda öyle oldu birden geldi tutamadım doktora gittim Su değil demişti
Rabia_36 selaydab bende bu durumdan acile gittim biraz sıvı şeklindeydi baktılar su değil belkide enfeksiyon vardır ondan dolayı öyle geliyordur dedi
Leylaaa_46 selaydab su gelse anlarsın bacakların ıslanır . Bebek büyüdükçe suda azalma olur . Eğer bebekte genetik rahatsızlık yoksa . Havuç suyu için Benim de 20 haftlikken suyum azalmıştı ben her gün havuç suyu içtim düzeldi . Onda hava çok sıcaktı suyu az içmişim vücut bebeğin suyunu almış . Sizde bol su için
Selnyldz Taze sıkılmış havuç suyu çok iyi arttırıyor bebeğin suyunu kesinlikle bir an önce içmeye başlamalisin. Bildiğim kadarıyla file marketlerde de satılıyor
Nuurr_00 Musluktan akar gibi gelmişti bildiğin. Ama sızıntı şeklinde de gelmiş olabilir seninki onu fark etmek zor oluyor.
Guloo123 Eğer iç camasirinizda sürekli ıslaklık görüyorsanız suyunuz geliyo olabilir bende öyleydim sürekli ıslaklık hissediyodum acile gittim bunu belirttigimde test yaptılar ve suyumun geldiğini söyleyip doğuma almışlardı
selaydab Guloo123 ıslaklık evet ama daha çok nem gibi diyorum acaba ter mi bu bi de ortası kuru iki yani nemli gibi bilmiyorum ki eczaneden o pedlerden alayım bari
selaydab Leylaaa_46 havuç suyunu söyledim ama doktor gerek yok dedi zaten haftaya alacak herhalde azalma normal evet ben sızıntı olurda farketmem diye korkuyorum