Elcin-Meryem Kizlar cok sukur bu haftatalari da gormeyi Rabbim nasip etti Sizlerde durumlar nasil? 20haftalik dr randevum var detayli icin Hareketleri artik hiss ediyorum gibi🤭
burcutoo Ben hissedemiyorum 18 hafta ilk gebelik ama yine de korkuyorum yurdışındsyım ve 20. Haftayı beklemek zorundayım 😔
Elcin-Meryem burcutoo bende 20haftayi beklemek zorundayim ve cok sabirsazliyorum acaba bebegim iyimi diyee
Durunun_kardesi Elcin-Meryem ikinci bebeğim canım iki düşüğüm var ama onlar küçüktü şu an 18 haftayadız 🙏🙏💙🧿🧿🧿 değişiyor çok hareketli maşallah oğlum 🧿💙🤲 bazen sağ kasıkta bazen göbek deliğinin etrafında değişiyor sürekli yerini bebeğim 🧿💙🙏🧿 darısı sizlere şükürler olsun öyle güzel bir his ki 🧿💙😍🤲🤲🤲
Durunun_kardesi Elcin-Meryem canım Elcin-Meryem canım ben de her saat başı hissetmiyorum ama mesela bazen akşam daha aktif oluyor bazen sabahladı değişiyor ama oynuyor yavrum 🧿🧿💙💙🙏🙏🙏
-incila- Evet hissediyorum her gün olmasa da. İlk oğlumda 16 haftadan sonra her gün hissediyodum. Şimdi kızım var ve galiba çok sakin 😅 oğlum aynı karnımda olduğu gibi asla durmayan bir çocuktu. Kızımın daha sakin olması dileğiyle 🌸