Merakliana Hominigirtlak eray calıskandan memnun olanda var olmayanda acıkcası. Ben memnun kaldm ama bnm bir sıkıntım yoktu şükür. Eray hoca arkadasmn tek yarıgına. Çift yarıklı demiş. Baska arkdsn cocuguna ölür bı yaşamaz aldır bunu demiş. Cok sukur bebek yasıyor vs. Yani yorumlar cok degsken
izmirmasali35 esraalican0109 medikal park funda hanım veya konak hastanesi erkan bey,akademi hastanesi nuri veya yaşar bey işinde oldukça iyiler Bnm doktorum da funda hanım gayet titiz işinde ben memnunum
Zzehra izmirmasali35 memnunmusunuz funda hanımdan hakkında birkaç kötü yorum okudum moralim bozuldu çok güzel yorumlardan sonra onda karar kılmıştım ama tek yorum bile insanı kuşkulandırıyor
2405 esraalican0109 canım ben İzmir’de Cihan hastanesine gidiyorum Emin’e hanıma cok memnunum cok güzel anlatıyor sorulara güzel cevap veriyor 👍
Merakliana 2405 bende cihandaki emine hanıma gttm ilk kez cok cana yakın gözüküyor. Ama sekteteri bana gereksiz sımarık lakayt geldi 🤷🏻♀️
2405 Deletedmom00251 Naz’an hocada cok iyi ama bende ona başladım cok hastası vardı bana dedi başka doktorda bul kendine ben haricinde 🤷♀️
Deletedmom00251 2405 aynen öyle ben randevu bulamıcagımı bildiğim için hiç gitmedim bile hamile olduğumu öğrenince😀
BetlAkdenizKaymak Cihan hastanesinde Ahmet doğruöz e gidiyorum çokta memnunum gözüm kapalı tavsiye ederim
izmirmasali35 BetlAkdenizKaymak arkadaşım doğum zamanında arayıp telefonuna hiç bir şekilde bakmadı dönüş de yapmadı rast gele bir dr ile doğum yapmak zorunda kaldı o doktorda
BetlAkdenizKaymak izmirmasali35 teyzemin ve arkadaşlarımın doktoru hiç böyle bi durum söz konusu dahi olmadı onların doğumunda şaşkınım şuan
dnzszr Akademi hastanesi nuri bey kesinlikle tavsiye ederim. Oğlum 6 yaşında o zaman da nuri bey doktorumdu. Şimdi 16 haftalık hamileyim. Kızımız geliyor bu sefer.
Hominigirtlak Deletedmom00251 konakta firdevs sekerci baran hakkinda birsey duydunuz mu kendisini onerdiler bana
Deletedmom00251 Hominigirtlak duymadım maalesef konakta temel bey ve tutku hanım en iyi doktorlar cevremde çok var o ikisine giden bende temele gidiyorum
VVV41 Hominigirtlak kendisi benim doktorumdur kesinlikle tavsiye ederim işinde uzman bir doktordur 💗👍🏻👍🏻
tugciikkk Hominigirtlak ben ona gidiyorum canım çok memnunum ilgili güler yüzlü ve detaylı bakıyor sen sormadan açıklıyor her şeyi tavsiye ederm 😊
seymautku Konak hastanesinde hafta içi 6dan sonra Gazanfer bey var nasıl bir doktor bilen var mı içinizde acaba?
omerhalis seymautku ilk defa duydum canim konakta ergun bey iyi dediler sonra bikac olmyszluk duydum ondanda vazgectimm sen kime gidiyosun
Deletedmom00251 seymautku ben konakta temel beye gidiyorum çok iyi bi doktordur çevremde çoğu kişi ona gitti bende o yüzden onu tercih ettim