ebruli2210 Ya kiyamam sana , O gözünün dolgusu inşallah mutluluk habercisi olur gerçekten tüm içtenliklerimle söylüyorum sana bunu.♥️
Bak ben bir sene oldu evleneli kocam da sorun yok Ben de tüm testlerimi yaptım ben de sadece tiroit hastalığı var yani hem yavaş çalışıyor hem hızlı çalışıyor bu da hormonal şekilde etkiliyor adetimi de arada (bozuyor) derken yani hem yavaş çalışıyor hem hızlı çalışıyor bu da hormonal şekilde etkiliyor adetimi de Şu son iki aydır etkiliyor yani geç geliyor bir altıncı ayda geç geldi çok uzun bir süre neredeyse 26 günlük bir gecikmem oldu yedinci ay gayet iyiydi sekizinci ay da gayet iyiydi sadece dokuzuncu ayın başı sekizinci ayın sonu gelmesini beklediğim adetim gelmedi Hap tedavisi görüyorum şu an dengelemek için çabalıyoruz yani her gelmediğinde hamileliğe de yoramıyorum ama aklıma direk o geliyor hamilelik, yani burada benim sana anlatmak istediğim şu ki şükür eşin ve senin sağlığınız yerinde zamanı var demek ki elbet ki olacak olmayacak diye bir şey yok her şey vaktinde güzel ve o vakitler elbet gelecek gerçekten gönlünü kalbini ferah tut ♥️