Dilncan Eşimde çift taraflı varikosel var spermleri baya etkilemiş doktorumuz ameliyat önerdi ameliyata karar verdik eşi ameliyat olan varmı acaba nasıl bir yol çizdiniz gebelik oluştumu yardımcı olurmusunuz
Ebaki Dilncan ameliyat olsun cnm bnm eşim ameliyat oldu bir yıl sonra çocuğumuz oldu sonra üç yıl sonra tekrar simdi de sürpriz bi şekilde 18hafta 2gunluk hamileyim inşallah Rabbim sana da nasip eder bu duyguyu🤲🤲
Smyrmz Dilncan eşimde tek taraflı vardı 2 sene denedik olmadı. ameliyat oldu 9. Ay hamile kaldım şimdi 31 haftalık🤲🏻❤️
ozlemprlk16 Dilncan benim eşim de de sol tarafında vardı mikrocerrahi yontemiyle 6 ay içimde kesim gebelik olur dendi ameliyattan sonra 1 ay ilişki yasak dendi sonraki ay hamile olduğumu öğrendim yani ilk ilişkide hamile kalmistim
Zdiyebiri ozlemprlk16 maşallah ne güzel. Bizimde ameliyatın 2. Ayı şimdi..inşallah benimde böyle olur. Dua beklerim kuzum..
ozlemprlk16 Zdiyebiri seni çok iyi anlıyorum rabbim tek zamanda evinize neşe versin inşallah sende bebek haberiyle mujdelenirsin
Diloo54 nisaaa5400 yok değil 1.5 saat sürdü iki haftaya işine devam etti zor değildi kolay bir ameliyattı doktor üç ay sonra kontrole gel dedi kontrole gitti olumlu etkiler başlamış dedi doktor ikinciye kontrole gitmeye gerek kalmadı 4. Ay olmadan hamile kaldım