Gamzeli-annee Dilekulgtt kadın doğuma gittim ordan ultrason bakıldı sonra kan istendi 2 3 güne de çıktı sonuçlar
Oz_lem09 Dilekulgtt Kadın doğumdan randevu alıp gidince doktora 2li test yaptıracaktım demeniz yeterli.
Ayse0575 Yeniyeniden benim özel klinikte doktorum 1800 istedi ikiliden. Ben fetal yaptırdım ama. Bi arkadaşımdan da 2500 dediğini duydum 🤔 siz ne kadar ödediniz? Pembe mavi evet çok uçuk bir hastane arkadaşım gidiyordu orayada tahlilleri falan çok gereksiz pahalı
Babygirl91 Ark ben 2li test falan yaptırmadım iyikide yaptırmamışım. Zaten detaylı ultrasonda ense kalınlığı veya ayrıntılı herşeyi görüyor Kİ zaten 2li testlerin sonuçlarıda %100 doğru vermiyor. Millet sma için kan vermekten aciz bin tane test yaptırıyor ben bi detaylı ultrason birde hamilelikten önce sma için kan verdim
yadeee Babygirl91 ben de yaptırmayı düşünmüyorum sizin gibi ama bi yansan da kararsızım. Bir şey çıkarsa rabbim korusun herhangi bi önlem alınabilir mi
Granit Bahçelievler medipolde 3750 tl yaptırdım. Devlette de yaptırabilirsiniz biraz eşim detaylı ultrasonda hevesli , eşlik etmesi için orada yaptırdım yoksa gereksiz özelde yaptırmak.