HazelSeren 1anneeeeee bende şehir hastanesinde yaptırcam fakat perinatoloji randevusu aldım altında detaylı ugs yapılmamaktadır yazıyor bızımle alakalı degıl dımı ıkılı tarama için
Tturcan Ark Normalde özele gidiyorum doktorum devlette yaptır para verme dedi bence sende öyle yaptır canım
777Kubra777 Ben özelde yaptırdım ama tamamlayıcı sağlık sigortası olduğu için galiba ekstra ödeme yapmadık.
Tiniminihanim1 Ark lokman hekim hastanesinde yaptırdım ücret ödemedim özel sağlık sigortam olduğu için. Sadece Doktor muayene ücreti 1950 özel sağlık sigortası yoksa eğer. Medipol hastanesine fiyat sordum 4 bin istemişti 1200 de muayene ücreti
33kucukfasulye Istanbul Medical park gidiyorum dr beni Zeynep kamile yönlendirdi bütün testlere para vermeyeyim diye
Ayse0575 Yeniyeniden benim özel klinikte doktorum 1800 istedi ikiliden. Ben fetal yaptırdım ama. Bi arkadaşımdan da 2500 dediğini duydum 🤔 siz ne kadar ödediniz? Pembe mavi evet çok uçuk bir hastane arkadaşım gidiyordu orayada tahlilleri falan çok gereksiz pahalı
EceQueen Doğum paketi iyi oluyor bu durumlarda, hem devlette hem paket kapsamında yaptırdım birbirlerini tutuyor mu diye baktım😅