Arven-Doruk Dualarınızı eksik etmeyin lütfen cok heyecanlıyım ve korkuyorum özellikle doğum yapmış kişilerden tavsiyelerini alabilirmiyim.
Htcegmndnz1 Arven-Doruk rabbim yardımcın olsun korkma cesaretli ol kucağına aldığındaki o mutluluk hiç biseye degisemessin 🥰
LinamAsyam Arven-Doruk korkulcak hiçbir şey yok tam tersi mutlu ve sakin ol sakinlik çok önemli kendini rahat bırak gereksiz iletişimden uzak dur bebeğin kokusunu alacagın anı bekle 🩷 2 günlük anne tavsiyesi
LinamAsyam Arven-Doruk doğum sonrası için yanına erik hoşafı al mutlaka ben özel hastane diye almadım teyzem yaptı getirdi beni kurtardı sen yanında götür bide bol bol su iç eğer gaz çıkmazsa lağma yapmalarını kabul et. Ağrıların olursa saat başı 10 dk yürü ❤️
Arven-Doruk LinamAsyam normal dogumnolarak baslanacak ancak sezeryana doner ise dediklerinizi yapacagim cok tesekkur ederim
Lilaaaaaa LinamAsyam lagma nasıl bisey kusura bakmayın hic bilgim yok zor bisey mi onlar mi yapiyor yoksa bir ilaç mi veriyorlar
Mlidya Arven-Doruk çook güçlü olduğunu sakın unutma normalse derin nefes al ve ıkın kucağına alacağını hayal et herşey 15 dk içinde bitecek ayetel kürsi nas felak okuyabilen varsa Meryem Suresi okusun suyun içine Meryem ana otu koyun çok faydası oluyor
Arven-Doruk Mlidya normal dogum olarak baslayacak ancak umarim hersey yolunda gider gitmezse sezeryana donebilir bilemiyorum. Hersey nasil saglikla kucagima alayim insallah
Tutaste_ Arven-Doruk ben mi illk dogumum olucak bu hiç korkmuyorum valla tek korkum bakmamak ve alışamamak ama karnımızdakini kucağımıza verince hiçbişey imiz kalmıcak eminim. İçini rahat tut ve uyu dinlen yarın büyük gün gözünde büyütme herzaman oluyormuş gibi sakin ol 😀
Arven-Doruk Tutaste_ evet tum kadinlarin yuzyillardir yaptigi bisey aslinda dogumu boyle goruyorum dogal bir olay allahinbir lutfu bunu dusunup kendimi rahatlatmaya calisiyorum.
Defnezumramom Arven-Doruk Allah kurtarsın canım zaten heyecandan uyuyamazsn da sabah abdestini al namazını kıl güzelce tesbihatını yap Allah için okuyabildiğin hangi sure varsa oku Allah öyle bi yardım ediyor ki valla çiçek gibi doğumun oluyor
Arven-Doruk Defnezumramom bu aksamdan abdestimi alip dualarimi yaptim. Ama bu gecr uyuyabilecegimi sanmiyorum. Umarim birazciknda olsa uyuyabilirim.
Merve32- Arven-Doruk rabbim sağ Salim kavuştursun ikiniz de sağlıcakla çıkın inşallah ameliyattan 🙏☺️
Tugces09 Arven-Doruk sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻 ne olursa olsun miniginizi kucağınıza alacağınızı düşünüp pozitif olun🙏🏻😍