Keyfimin-kahyasi-misin Birmelekbirhayat ben tekrar vermeden 6 gün sonra keseyi gördüm korkma Herkes herşeyi diyo zaten
Birmelekbirhayat Keyfimin-kahyasi-misin İnan oyle cok sey okudum ki cok korkuyorum bide doktordan duyup gözümle görünce inanacağım galiba şimdi daha bisey hissetmiyorum çünkü inanamıyorum 😬
Keyfimin-kahyasi-misin 3girlsb Bişey olmaz baslamasada ben içmiyorum bı multivitamin kullanıyorum o kadar oglumdada kullanamadim çok büyük Yutamadim
Keyfimin-kahyasi-misin Birmelekbirhayat Doktor banada iç açıcı konuşmadı Bir girseydin ol kendin mezera gir der gibi suratı vardı 😂Şükür Sgalikli ilerliyor Çok geçmeden görünür yani stres yapmayin benim yasimla ilgiliydi bu tavırları Ufak olunca İkinci olunca bide
Birmelekbirhayat Keyfimin-kahyasi-misin yaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin sizinde ♥️ Yarın kan vereceğim bakalim ne cikacak tekrar ilk olunca cok heyecanlanıyormuş insan hic boyle düşünmemiştim ben 😊
Keyfimin-kahyasi-misin Birmelekbirhayat ilkle alakası yokki benim ikinci bende heycanliykm🥲😂😂😂 İnşallah kalbimizden geçenin en iyisi olur sağlıklıdır ♥️♥️