Birmelekbirhayat Merhaba kızlar uzun zamandır 3 bucuk yıldır bebek istiyorduk . Bugun adetimde 6 günlük gecikme oldu testler soluk iki cizgi cikiyordu kan verdim 65.22 çıktı deger sizce var midir ?
Birmelekbirhayat Son adetim 31 temmuz gecikmem 6 gun kadar degere cok düşük dediler doktor görmedi daha biraz daha bekle tekrar kan ver dediler. Sizce ne yapmaliyim 😍
Ynckpgn Birmelekbirhayat Hamilesiniz tebrik ederim kan değerinizin iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor doktor kontrolünde olmalısın
Ebru_dlgc Birmelekbirhayat benimde son adetim 31 temmuz bende bugün kan verdiğimde 302 çıktı acaba kimyasalmı normalde düşük çıkanların katlanıyor peki yüksek çıkanların öyle mi acaba
Birmelekbirhayat Ynckpgn cikmama durumu yasanabilir mi yada az yüksele bilir mi? Hafta sonu tekrar kan verip sonrasında doktor kontrolüne mi gitmeliyim 😊 tecrübeniz varsa yardımcı olursaniz sevinirim
Ynckpgn Birmelekbirhayat Ben ilk gebeliğimi kaybettiğim için korkuyorum o yüzden hemen doktora görünme taraftarıyım ona göre folik asit falan veriyorlar
Strawberry48 Birmelekbirhayat kimyasal gebelik diye bir kavram var değer önce yükseliyor sonra düşüyor elbette ki bu ihtimaller arasında ama sağlıklı bir gebelikse iki güne bir belli bir oranda artış olması bekleniyor siz bu kan verdikten iki gün sonra yani iki gün arayla kan vermeye devam Edip belli bir yüksekliğe geldikten sonra da doktorunuzun sizi kese görmeye çağırması beklenir .
Birmelekbirhayat Ynckpgn yaa cok üzüldüm 😔 bende de cok kez pozitif teser çıktı ama sonuc hüsrandı şimdi yüksek çıkınca ne yapacağımı bilemez oldum teşekkür ederim .. hafta sonu kan verip sonra takibe alacağım ♥️ Rabbim kisa sürede size de tekrar nasip etsin insallah
Birmelekbirhayat Keyfimin-kahyasi-misin yaa ne güzel korktum bende az dediler diye kan vermek icin bekliyorum tekrar
3girlsb Benim adetim 3 gün gecikmişti değerim 94 ti doktor değerin düşük dedi tabi bende senin gibi bi panik iki gün sonra tekrar test verdim ve değerim 334 dü 😀 şuan 15 haftalığız 🧿
Birmelekbirhayat Masallahhhhh bende hafta sonu vereceğim . Sonra yine tekrarlamam gerekir mi acaba yoksa diger hafta sonuna direk doktora mi gitsem? 3girlsb
3girlsb Birmelekbirhayat canım artışı görünce daha vermene gerek yok doktora gitmen yeterli çünkü artış varsa bir an önce folik asite başlaman gerekiyor
Keyfimin-kahyasi-misin Birmelekbirhayat ben tekrar vermeden 6 gün sonra keseyi gördüm korkma Herkes herşeyi diyo zaten
Keyfimin-kahyasi-misin 3girlsb Bişey olmaz baslamasada ben içmiyorum bı multivitamin kullanıyorum o kadar oglumdada kullanamadim çok büyük Yutamadim