Evet kızlar ben elendim 36+4 de gelmek istedi benim oğluş pazartesi kontrole gitmiştim kramplarım olduğu için, doktorum bebeğimin 2200 olduğunu söylemişti ve cumartesi gününe kadar elimden geleni yapıp kilo aldırmam gerekiyodu bebişime takiii pazartesi gecesi kramplarımın çoğalıp suyum gelene kadar bir hışımla ve korkuyla hastaneye gittik ve doğum başlamıştı 9 saat 43 dakikada doğumumu normal ve epiduralsiz geçekleştirdim son 1 saatte kadar iyi ilerleyip ağrılarımı tölere ettim ama son 1 saatte tam pes edip epidural ağrı kesici yardım ne varsa üstüme atın bana yardım edin dememle hemşirelerime bir baktılar ki bebiş gelmiş açılma 10 cm olmuuuş ve evladım kucağımdaa evet arkadaşlar insanların azı torba değil 2200 çocuk mu olur kuş mu doğurdun sen tarzında saçma sapan yorumlarla karşılaştım ama hiç biri umrumda değil evet 36. Haftada 2200 gr olarak doğum yaptım ve çok mutluyum çünkü evladım sağlıklı ve bundan sonrası bol bol süt partileri en kısa zamanda toplayacağııız biraz uzun oldu kusura bakmayın erken doğumlara bir motivasyon olsun istedim 🩵