Gg5348 Son hazırlıkları yaparken 0-3 ay tulumlarımın az olduğunu farkettim genelde ebebekten almıştım farklı yerlerden de almak istiyorum tulum veya takım fark etmez nerelerden aldınız kızlar fikir verir misiniz görselde atabilirsiniz buralar şenlensin🥰
Betul-97 Gg5348 0-3 ay 2 tane tulum aldım 27 günlük olduk zor oluyor 3-6 daha rahat oluyor çok almayın derim 😊😊
Gg5348 Betul-97 ilk zamanlar çok üst değiştiriliyor diyorlar kurutma makinemde yok o yüzden fazla olsa daha iyi olur diye düşünmüştüm🙈 bebeğiniz kaç kilo doğmuştu 🤗
esrakayaanit Defacto ve Koton’un 3-6 ay tulumları güzel ve kaliteli. Hep e bebekten alıyordum, oğlu 6 aylık oldu şimdi hm,defacto ve kotondan alıyorum. E bebektekinler çok çabuk tiftiklenme yapiyor.
Gg5348 esrakayaanit evet ben de ebebekten çok aldım ama hep aynı model h&mden de çok aldım diğerlerine bakayım çok teşekkür ederim 🤗
Betul-97 Gg5348 3190 gram doğdu diğer gün hastaneden çıkarken 3070 gramdı. 13 günlükken sağlık ocağına gittik kontrole 3600 dedi ebe. Çok değiştiriliyor evet diğer kıyafetleri de var sadece tulum giydirmiyorum ama 3-6 tam oluyor neredeyse 😊😊
Gg5348 Betul-97 oh minnoşum çok güzel kilo almış benimde kız olacak şu anda da çok şişko gitmiyor diye alayım dedim o zaman abartmayayım🙈
Betul-97 Gg5348 Bence abartmayın şu an yani ben bu tulumları 40′ına kadar zor giydiririm ve kıyafet alırken tulumları alttan çıtçıtlı alın yandan çıtçıtlı olunca bir bacağını bükerek çıkarıp giydirmek problem oluyor. Aldığınız eşyaları da kendinden eldivenli alın eldivenleri ayrı olan eşyalar aldım ama sürekli elinden çıkıyor eldivenler bol ve büyük olduğu için sürekli eldiven giydiriyoruz😊😊
Cosimaniehaus Gg5348 3ünü de trendyoldan aldım,sarı olan baskılı sadece. Çilekli h honey baby, sarı beniizle, beyaz kuzulu pierre cardin.
Gg5348 Betul-97 36 haftalık olduk aslında çoğu şeyini almıştım ama 0-3 aylık tulumu 5 taneymiş bana az geldi açıkcası çok becerikli bir insan değilim bebekli hayata hemen adapte olamamaktan korkuyorum o esnada ya çamaşırını yıkayıp ütüsünü yapamazsam diye fazla alayım ki zorda kalmayayım dedim 🙈
Betul-97 Gg5348 5 tane gayet yeterli bence ilk başta adapte olmak zor psikolojik olarak da zorluyor ilk sonra geçiyor yavaş yavaş bebeğinizin dilinden anlıyorsunuz. Bebeğimin öğlen uykusu oluyor o uyurken bende iş yapıyorum yemek yapıyorum bazen gece uyumadıysa bende onunla uyuyorum korkmayın😊😊