Salihakyml Ebrueren Tek değilsin canım 😀Yaşım 25 ,20 aylık kızım var yarın da ikinci kez sezeryana gireceğim inşallah.Ben de 25 yaşında 2 çocuk annesi olacağımı düşünmezdim hiç 😀
Ebrueren Salihakyml ay bendee ya deseler inanmazdım bide peş peşe yani senin çocuklar arasında 20 ay benimde 19 ay var ve 2. Sezeryan olucağı için korkuyorum bu arada doktorun bir sey dedimi hamililiğin nasıl geçti
Salihakyml Ebrueren Bende de korku var.Hamileliğim çok şükür iyi geçti sıcaklar baya zorladı .Doktorum da her konu da pozitifti ilk sezeryanın da çok memnun kalmıştım hemen toparlamıştım inşallah bu doğumda da öyle olur
twinsmom__ Ebrueren senin gibi olan vardır da asıl benim gibi olan var mı acaba 32yaşımdaym diyelim ve ilk hamileliğim😅 25te evlendim olmadı yıllardır🤷♀️
Aenur_aslan21 Ebrueren tek değilsin bende 25 yaşındayım bir tane kızım var 30 haftalık hamileyim ikinci kızım dünyaya geliyor erken yaşta anne olmanın tadı ama bir yandan da bir o kadar zor bir süreç geçiriyor insan 🥰🫡
Ebrueren Aenur_aslan21 evet ya bide küçük çocukla hamile olmak nasıl olucak ee bide sonrası var 2 bebek oluyor nerdeyse
_2prensesannesi35 Ebrueren 36 yaşındayım iki kızım var 11 yaşında ve 6 yaşında üçüncü çocuğuma hamileyim 16 haftalık ☺️