Ebrueren Ben 24 yaşındayım 1 yaşında bebeğimde var pazar günü tam bir yaş oluyor ve sanırım 5 haftalık civari hamileyim ilk muaynem haftaya olucak 25 yaşında 2. Kez anne olucam ve 2 çocuklu olucam umarım tek değilimdir 🥹😅
Ebrueren 48lipastelboya 3 erkek + gebelik mi yoksa 3. Yolda olan bebişte mi erkek ay bide benim ilki erkek karnımdakinin kız olmasını istiyorum önce sağlık tabide bende 2 erkek annesi olucakmışım gibi hissediyorum 😅
Daisyy000 Ebrueren Düşünüyorum ama düşünmek istemiyorum 😅 Kardeşi olsun istiyorum ama en baştan aynı şeyleri (sezeryan) yaşamaya korkuyorum 😞
48lipastelboya Ebrueren Yok hayır gebelik üçüncü yolda yani 😂😂 Sağlıcakla kucağına al inşallah sağlıklı olsun yeter 💕
ilaydaelcinn_1 Ebrueren 24 yaşındayım 26 aylık bir kızım var, 7 haftalık da hamileyim. 25 de ikinci kez anne olacağım inşallah 🥲💐
Ebrueren Sedagkts54 şu kız şansından banada ver oğlum var inşallah karnımdakide kızdır diyorum hiç umudum olmasada 😅
BsrSnmr Sedagkts54 maşallah ne kadar genç anneler var 🧿 ben 32 yaşındayım 5 yaşında oğlum var ikinciye hamileyim 36 haftalık kızım olucak inşallah 🥰
ozlem_2727 Ebrueren 26 yaşındayım 4 ve 6 yaşında 2 oğlum var Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah