Arzunur14_ Nur9135 Eşim de sorun var ilk hamileliğimde ilaç kullandı 1 ay sonra hemen oldu acaba hala devam ediyor mudur ama daha ilk denememiz doktora gitmesini istesem mi bilmiyorum
Nur9135 Arzunur14_ tabi erkeklerde baktırması önemli. Sonuçta sperm sayısı kaliteside önemli. 1 yıl deneyin demeleri için her iki tarafında herhangi bi sıkıntı olmaması gerek.Yazz kullanmadan önce evliliğimin ilk yılı plansız bi gebelik oldu pcos olduğu için korunmayı önemsememiştim tutmaz diye düşündüm cahillik ettim yani kürtaj oldum. Yazz ondan sonra kullanmaya başladım. Eğer ki böyle bişey yaşamış olmasaydım eşimde kendine baktırırdı.☺️
Mamiko_2020 Kızım 4.5 yaşında,bu kadar zaman korunduk.Bu ay korunmayı bıraktım denedik ama olmadı bugün regl oldum.Diğer ayda kardeşimin düğünü var onun için ertelicem sonrasında devam 😊gerçekten merak ettim bende gelecek cevapları,burada bekleyim🌸🫶🏻
elmaelmaelma İlk hamileliğimden önce 1 yıl korunmuştum, Sonra 9 yıl korundum. Birinde korunmayı bırakınca ilk ay, diğerinde 2.ay hamile kaldım.
mcansu Arzunur14_ evlendiğimden itibaren ilk bebeğimden önce 7-8 ay korundum tek ilişkide hamile kaldım 😬 sevgililer günüydü sadece o gün korunmadım sonra yine korundum 😅 İkinci bebeğimde 2.5 sene korundum bıraktığımız ay hamile kaldım
Evrimnbe Arzunur14_ 6 yıl korunduk doğal şekilde ne hap ne iğne ne prezervatif hiç birini kullanmadık. 6 yıl boyunca da 1 kere ella içtim ertesi gün hapı tehlikeli bi durum vardı ve gebelik istemiyodum içtim. Hamilelik istediğim gün korunmadık ve o gün de ilk denemeyle hamile kaldım çok şükür nasibimizmiş ki oldu diyorum
Semihaoyku Arzunur14_ ilk doğumdan sonra 5 yıl geri çekilme prezervatif ile korunma oldu sonra bı kaç deneme oldu korunmasız olmadı dedik bi deneme daha oldu o ara kalmışım 2.ye şimdi 37 haftyim kızım 5 bucuk yaşında doğumdan sonra direk spiral veya başka korunma şekline gececem 40 çıktıktan sonra