Feslegen edashh bebeklerimizin hareketli olması iyi bişey... Hareketli bebek=sağlıklı bebek anlamına gelir demişti Dr bana 😉
Asiyyeee edashh 29 haftaliklar hep zıpır oluyo sanirim benim aslancikta ayni gece hiç durmuyo sanirsin icerde top oynuyo bi o yana şut bi bu yana şut çekiyo 😅😅😅
Sedaince edashh 29 haftalık benim de gece onun hareketine uyandığım oluyor sabah başlıyor akşama kadar durmuyor hareketleri çok fazla hareketli doğunca nasıl olur bilmem 🤷🏻♀️
edashh Feslegen herkezinki saglıkla gelsin inşallah 😁 ben çok hareketliyim doktor biraz durul dedi bebek hareket etsinn diye yorma kendini dedi her doktor farklı amtlüyor 👧👶
edashh Asiyyeee ve sabah erkenden uyandırması kalk kahvaltı yap der gibi😬 şükürler olsun allah saglıkla kavuşmamıI nasip etsin
edashh Sedaince bütün çocukların geleceği güzel olsun inşallah bereketli olsun sağlıkla büyüsünler🧿👶👶 içindede bizim
edashh Aycann12 maşallahhh günlerimiz su gibi geçsinn👶👶 birde bu durmayan minnoşlar sağlıkla gelsinler inşallah😍😍
hohomoromu edashh Valla hi ılk gebelıkte cok oynuyordu hareketlıydı bayağı hala da oyle degısmedı yaramaz 😊😅 sımdı hareketleri daha az ve yavaz inş bu biraz sakın bı cocuk olur yoksa 2sıyle nasıl basa cıkcam 😊😊😇💙👣
melissannesi edashh Canım bende 27+4 bizim bebişimizde maş hiç durmuyo resmen beni yönetiyo Yatış pozisyonumdan rahatsız olunca sanki dürtüyor beni ☺️ Ben dr a sordum kaslar güçleniyor kilo alıp büyüdüğü için her haraketini hissediyosun normal dedi😌
Sofita Benimki de sabah kahvalti saatine yakin hadi kalk yataktan der gibi kipir kipir, bir de gece yataga yatinca cilgin saga donuyorum tepisme, sola donuyorum tepisme 🤣🤣🤣28+3 uz bu arada
edashh Sofita bende sabahın köründe uyandırıyor beni büyüdüğü için heralde çünkü önceden 11 de falan uyanırdım şimdi sabah 8.30 en geç 9.30 resmen uyandırıyorlar şimdiden karnımızda böyleyse yandık 🤭😍😂😂