irem88 Elifsvr07 çoğu hazırlık bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı çok haraketli yim bu ara sadece belim ağrıyor yorulduğum için 55 gün kaldı hayırlısıyla hepimiz alalım bebişlerimizi kucağımıza🤲🏻
Miskinim Elifsvr07 benim son 28 günüm kaldı. Çantam hazır evimin temizliği bitmedi bakalım. Bu hafta sonu çantayı kapatmayı düşünüyorum
Elifsvr07 Miskinim bende önümüzdeki hafta yavaştan hazırlamaya başlarım diye düşünüyorum bakalım 😊 heyecan durumu nasıl ve cinsiyet ne 😁
irem88 Elifsvr07 yormadan olmuyor ki canım mecbur yapıyorsun her zaman kime ne diceksin dinlenince geçiyor çok şükür kızıö olacak nasipse🤲🏻
Miskinim Elifsvr07 benim 2. Bebiş ama ilk defa gibi çok heyecanlıyım. İlkinde erkende hazırlamıştım bunda biraz geçe kaldım. Nasipse kız olacak.
Elifsvr07 irem88 öyle maalesef bir gün yapmasan alıp başını gidiyor mecbur yapıyorsun 🙄 benim de kız 😍 adı ne olacak?
Elifsvr07 Deniz12- son ay uyku konusunda zor geçer diyorlar doğru demek ki. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Normal mi düşünüyorsun sezaryen mi?
Deniz12- Elifsvr07 Elifsvr07 Uyuyamiyon ki dönüp durmaktan. Amin hepimizn insallahh. Nasıl gelirse özel bir isteğim yok.