Deryadgm Elifsvr07 ben 3 hafta sonra kontrele gidicem 34 oluyorum o zaman,ondan sonra başlayayım diyorum ama çok geçmi kalırım acaba
Elifsvr07 CheriBlossom yani tatlı telaşlar 😊 çabuk biter diye düşünüyorum ama başlamadım ya gözümde büyüyor😁
CheriBlossom Elifsvr07 başlayana kadar öyle oluyor😅 başlayıncada saatin nasıl gectiği anlaşılmıyor bir bakmışsın akşam olmus bitmiş herşey☺️
Deryadgm ikbal7 evet bende çok merak ediyorum kızımı ama göstermiyor ne zaman gitsek elimiz boş dönüyoruz,nyse sağlıklı olsunlar da doğunca görürüz artık☺️
Deryadgm Elifsvr07 inşaAllah erken gelmezler şuan herşey yolunda görünüyor ama gebelik sürprizlerle dolu
Mucizebebegim1 tatlisbirkiz benimde kızım olucak inşallah 🌸 özel bi hastane de olucam inşallahta hangi ildesiniz 💕
tatlisbirkiz Mucizebebegim1 istanbuldaysanız doğum ücretinizi soracaktım çok farkediyor hastaneler arası.. sağlıkla kucağımıza alalım 🤲
Deryadgm tatlisbirkiz bende istanbuldayım en son 20 bin dediler zamdan sonra sormadık 34. Haftada kontrolüm var o zaman sorucaz tekrar
Mucizebebegim1 tatlisbirkiz Burda gittiğim doktor bulunduğum ile göre fazla ama doç 35 diye duydum vip odada kalıcam inşallah 55 e maal olur diye düşünüyorum ama en kötü ücret 15 burda da istanbul şimdi çok daha pahalıdır .