Bella332 Elifonur06 ben adetimden önce anlamıştım. Aşırı duygusallastim eşimde sen normal değilsin bi test alalim dedi sabahına test aldık. Yanlış hatırlamıyorsam adetime 4 gün kala öğrenmiştim
NebahatU Elifonur06 uykuya gram düşkünlüğü olmayan ben ilk zamanlar oturduğum her an uyuyakalıyordum üstelik gece uykumu aldığım halde o sebeple şüphelendim sonra da zaten gecikmem oldu 😁
Hcrn87 Hafif baş dönmesi ve kahverengi lekelenmem oldu adet oluyorum sanmıştım zaten geciktiği için kekik falan içtim hatta adet sökülsün diye 🤦♀️ sonra baktım leke de gelmiyor artık şüphelenip test yaptım iki üç gün gecikmişti adetim pozitif çıktı
Gtgt Çok halsizlik vardı sürekli uyumak yatmak istiyordum sabahları çok hafif derecede mide bulantısı bir de otururken ortamla alakasız yemek kokuları geliyordu burnuma ama hamile olduğumu hiç düşünmemiştim gecikince test yaptım 6 haftalık olmuş bile
yeni_anne2 Elifonur06 OVİLASYON testınde sürekli pık gorünce suhpelendım neden teke düşmüyor dıye teset yaptimm hıc beklemıyordum ama hamıleymış meger o yuzden hep pik gorunuyormus😆😆😂😂
Minkkk Elifonur06 göğüslerde hassasiyet oldu canım belirtiler regli ile çok benzer olduğu için anlayamadım. Birde ben adet öncesi ishal olurum olmadım kabız oldun şüphelendim😂
Basak_gunes Elifonur06 ben hiç regl sancısı çekmezdim reglime daha vakit vardı ilk başta ondan şüphelendim daha sonrasında önü kesilemez bir iştah artışı ve sürekli olarak uyku hali dedim başkan bir test yapmanın zamanı geldi daha reglime varken regl öncesi testi aldım kaset testti ve omen tonrem dedim biri belirgin biri silik iki çizgi bir bakmışım I’m pregnant amacım
Xiremmx @yeni_anne2 merhaba şu an benimde koyu şekilde devam ediyor hiç fotoğraf çektiniz mi duruyorsa atabilir misiniz :)
yeni_anne2 Xiremmx en sonunda ınt de ovilasyondan hamilelik ogrendım dıye yazanlar olunca test yaptım gebelik icin
Zeynep9120 Elifonur06 sürekli uyku ve yorgunluktan meğersem gebeymişim eşim söyleniyo bu ne uyku diye haberimz yok tabi duyuyorm ama göz kapaklarımı kaldıramıyorum o dercee :))
yeni_anne2 Xiremmx bir gebelık testi yapın bence Rabbım gönlünüze göre versin ınsallah hamilesinızdir erken gebelik testi yapın ama kaset de yenı oldugu ıcın cikmayabiliyor