Eliif95 aysegulpolat121 benim riskli gebelik olduğu için başından ona gidiyorum ilgili güler yüzlü usg bakarken her şeyi net gösteriyor karşıdaki ekranı kocaman görüntü net.
emell123 Eliif95 merhaba bende hamileyim ama doktoruma karar veremedim doktor önerirmisiniz acaba işinde iyi olan
emell123 Eliif95 evet denizlideyim Ayşe seçile gidiyorum ama 1-1.5 saat bekliyorum muayene olmak için tek kötü yanı aşırı beklemek önerebileceğiniz bi doktor var mı aynı hastanede
Cansukaya09 Eliif95 çağrı güven iyi bir doktor evet bebegın her detayına kadar anlatıyor ama muayene ücreti 4000 baya pahalı
Eliif95 Cansukaya09 takibi 2000 tl . Perinatolog takipli olacağım için gidiyorum ama genel anlamda detaylı fiyatı bu denizlide galiba 3 aşağı 5 yukarı
Cansukaya09 Eliif95 fiyatları değiştirmiş şu an da ama zaten tek bir kere detaylıya gırıyprsun sureklı asla gitmem çağrı hocaya
Eliif95 Cansukaya09 detaylı zaten çoğu yerde pahalı . Burda başlıklarda 7-8 yazan var. Ülke şartlarında bu gibi fiyatlar normal kalıyor artık. Bebişlerimiz sağlıkla vakitlice doğsunlarda 🌸
aysegulpolat121 bsrunlu çok bilmeyince soruyorum bu doktorda doğum gerçekleşiyormu acaba ? Bilginiz varmı