Cerenalay55 Adetime daha vardi gogsumde hassasiyet olustu kasik agrisi oldu erken gebelik yaptim ve pozitif cikti oyle ogrendim
SinemSK Nazmhmt hhahah ilk defa burun tıkanıklığı belirtisi olduğunu duyuyorum sanırım başıma gelse hiç şüphelenmezdim😅😅
Nazmhmt SinemSK gerçekten çok berbat birşey. Şuan 32 haftalık hamileyim ilk 3 ay oldu bide geçen hafta tekrar başladı özellikle uyurken komple tıkanıyor ve nefes alamıyorum çok zor bide buna mide bulantısı eşlik edince hiç çekilmez oluyor :(( bende daha önce hiçkimsede böyle bi belirti görmemiştim 😂😂
yagmula Reglim düzensizdi ve polikistik over dendiği için hiç ihtimal vermemiştim. Göğüslerimde hassasiyet ve regli olucak gibi oluyordum. Eşim ısrar etmişti test yap diye ben de üzülmek istemiyordum ama yaptım hatta inanmadım bir daha yaptım. 😄
Ayse0575 SinemSK ben adetimden 10 gün önce falan pembe minik bir leke gördüm orda şüphelendim. Normalde göğüs ağrılarım adetten 1 hafta önce falan başlardı ama bu defa 2 hafta önce falan başladı ama aşırı bir sızlama yani dokunamıyordum ve sürekli uyuyordum halsizdim öyle anladım sonra adetim geçti zaten test yaptım net bir şekilde çıktı. Adet geçmeden test yapmayın boş yere strese giriyor inan🙏🏻
SinemSK Ayse0575 benimde reglime 11 gün kaldı ve adet olcakmışım gibi karın bel ve bacak ağrım oluyor üşüttüm diye düşünüyorum ümitlenmemek için ve evet dokununca göğüs ucu hassasiyeti çok fazla. Psikolojik mi yoksa tuttumu bilmiyorum dört gözle yaklaşmasını bekliyorum 🥹🥹🥰🥰
Hilalalcan1 İshal mide bulantısı ufak bir hastalık geçirdim reglinden önce , ondan sonra göğüs ucu hassasiyeti , sefaf akıntı devam etti .
Gizemgok1234 SinemSK adet gecikmem oldu ama bazı sıkıntılardan dolayı stresten dedim bi önceki ay da stresten gecikmişti bi kaç gün sonra işin içina baş gönmesi girince soluğu eczanede aldım çizgiler merhaba dedi
Tutaste_ SinemSK göğüsleri taş gibi oldu bide çok fena kasık ağrısı oldu . ama ben kendimi kanser sandım doktora gitmedim :Dpkos vardı 7 senedir olmuyordu zaten ama eşimde yoktu yanımda :D iki tane test aldım hemen kırmızı çizgi oldu eşim bile inanmadı yok ya git kan ver dedi verdim 6 haftalıktı :D
eceilkayaydin SinemSK Selamlar ben adetime 2 gün kala koku hassasiyeti ve uyku halinden anladım test yaptım ve silik çizgi çıktı:)
hsezenysr Hiç belirtim yoktu adet olacağım sandım düzensizdir zaten uygulama kullanıyordum 9 gün geçmişti bir arkadaşımın doğumu vardı hastaneye kaldırmışlar oraya gittik doğurdu bebeği sevdim ettim eşime test alalım yapayimde eğer yoksa bişey yarın randevu alıyım doktora söktürücü versin demiştim. Dişarda yemek yiyecektik o yemekleri söylerken bende wcye gittim yaptıgım gibi kopkoyu iki çizgi üstümü basımı nasıl topladım hatırlamıyorum 😀 koşa koşa söyledim inanmadı test bozuktur dedi bida yaptık inanmadı kan verdik 3500 çıktı geçen hafta bebişi ve kalp atısını duyduk haftaya kontrolümüz 🥰
Granit SinemSK midem çok ağlıyordu üşüttüm klimada diye geçiştirdim ara ara midem bulandı. Gene üşüttüm midemi bozdum diye geçiştirdim. Göğüslerim ağrıdı denize giriyorum simite çok yüklendim diye geçiştirdim. En son spora başlamadan önce test yaparken fark ettim ki teste iki çizgi var onu geçiştiremedim.pes ettiğim beklemediğim bir anda olduğu için kendime hiç konduramadım.her kadının farklı oluyor belirtisi en garantisi adet geçtikten birkaç gün hatta bir hafta sonra test yapmak .
SinemSK Granit bencede en doğru sonuç adet gecikmesi ama biz kadınlar sabredemiyoruz maalesef bir ümit bekliyoruz, umarım bende güzel bir hikayeyle dönerim bebeşiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüsün❤️❤️❤️
Granit SinemSK Çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel gönlünüzce olur.aylarca boş kan vermeler ve tek çizgileri görmeleri çok yaşadım o yüzden bu yoldaki tüm anne adaylarını anlıyorum.rabbim inşallah en doğdu ve en güzel zamanda kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun:)
Mzzz SinemSK bazıları erken yumurtladigi için adetten öncede belirtileri olabiliyor önemli olan yumurtlama zamanı yumurtlamadan 10-12 gün sonra belirti veriyor
Nergisimmm Ben adet günümden bir gün sonra yerlesme kanaması gördüm bende adet öncesi leke zannettim adetin gelmesini bekledim test yapmadım ama aşırı bir yorgunluk başladı ve çok üşüme vardı ama adet gelmeyince adetin gecikmesinin 16. Günün de evde test yaptım kontrol çizgisinden önce çıktı 😅 mide bulantım 6+4 t başladı
1Ali Annem fark etti😂 karnabahardan midem bulandı bir anda camları açın diyince bu ay hamile haberini alıcaz herhalde dedi annem. Ben yok falan dedim ama içime şüphe düştü 1şubatta ürolojiye randevum vardı annemin söylediğide içimde kalmıştı 31ocakta hadi öylesine yapalım testi dedim ve çift çizgiyi gördük🥹