Ruya55 18 haftalık hamileyim grip hapşuruk bunu yaşıyan var mı anneler varsa ne yaptınız doktorum sadece parol veriyor ve düzelemiyorum 4 gündür
Ftmnnr Ruya55 parolu nasıl iciyorsunuz grip olmadım ama halsizlik kırgınlık olduğu zaman c vitamini açısından bir limonun suyunu sıkıp suyla azıcık seyreltip içiyordum hemen topluyordu
Ftmnnr Satisati evet sarimsakta bol vitamin var ama bana sarımsak hamile iken tüketme dediler tansiyonda oynatma yapıyormuş kanı da sulandiriyormus sanırım öyle dediler tirsmasim değil kullanmadım siz sarımsağı nasıl kullanıyorsunuz
Bebekburcu 7 haftalık gebeyim, 4. Haftada öğrendik ve öğrendiğim günden beri sürekli dondurma yemekten hastayım terleyerek ve ayaklarımı sıcak tutarak atlatmaya çalışıyorum özellikle kızılcık tarhanası varsa sarımsaklı şekilde çorba yapıp içebilirsiniz
Ruya55 Bana da kelle paça için dediler et hayatım boyunca hiç yemedim ve şuan ilk defa bol sarımsaklı ve acılı bi kelle paça suyu içtim inşallah iyi gelir ümidiyle diye düşünüyorum 😞🙏
Ruya55 irem0596 hiç bilmiyorum ki zaten sadece 5 kaşık suyundan içtim çorbanın etini yemedim bi sıkıntı olmaz herhalde
irem0596 Ruya55 normalde gebelikte sakatat tüketimi yasak ama bişey olmaz ondan. Dikkat edersiniz bundan sonra