Ahsenvaryasen Merhaba kızlar 9+4 haftalık gebeyim etrafımdakiler şimdiye kadar bebeğin hareketlerini hissetmen lazımdı diyorlar yalnız herhangibir hareket şu ana kadar hissetmedim normal mi?
1_Pandackk Ahsenvaryasen 9 hafta çok ama çok küçük haftası hareketleri hissetmeniz mümkün değil çok erken 18 haftadan sonra bence hissedersiniz
myavocado Ahsenvaryasen çok normal henüz hareket hissetmenize imkan yok. Değişkenlik gösterir ama genel olarak 18-19. haftalardan önce imkansız hissetmeniz. ben ilk 22+1 de hissetmiştim
mervemurat16 Ahsenvaryasen 18 sonrası diyebiliriz ama net olarak 20.ci hafta sonrasında 24.cü haftaya kadar kesin hissediliyor
Helllobaby Haftada hissetmeniz imkansız kim söyledi size bunları😃 ben 18. Haftamda hissettim mesela. Kişiden kişiye değişebilir ama 9. Haftada mümkün değil maalesef
ykaya18 9 haftalık hissetmen lazım diyenler kim acaba, mümkün değil hissedemezsin daha eli kolu ufacık. En az 18 haftada ufak ufak hissetmeye başlarsın.
--sy Ahsenvaryasen bunu tam olarak kim diyor ya 😂 9 haftalık bir bebeğin hareketini anlayabilmen çok çok düşük bi ihtimal, eğer ilk gebeliğinse 20. haftalarda ancak hissedersin, ikinci falansa 16dan sonra hissetmeye başlarsın
Neferut Ahsenvaryasen 22. Haftada hissettim ben. Çevrenizdekiler sizi 19. Haftada falan mı sandı diyeceğim de o da mümkün durmuyor 9 haftalık mercimek kadar bebeği nasıl hissedeceksin ki
Princess_momm mehribrahimova evet 9 hafta mümkün diyil daha kendisi küçük et gibi onu hareketi etki etmez🥲
Gizem1992 Ahsenvaryasen normal tabikide oğluma hamileyken 11 haftalıkken kelebek kanat çırpar gbi hissetmeye başlamştm şuan 14 haftalık hamileyim ama hissetmiyorum her hamilelik farklı genelde 18 de hissediliyor diye biliyorum kişiden kişiye de değişiyor