ayse5487 Kızlar 14 haftalık gebeyim bebişimin kilosu 110 grammış sizlerin ne durumda ? Ben çok kilo aldım bu süreçte iştahım çok fazla 🥹doktor normal herşeyi dedi sizleri merak ediyorum annişler 🌸
aslaninannesi7 ayse5487 17. Haftadayken 227 gram dedi doktor. Kayıtlara da 18. Hafta yazmış bir hafta önden gidiyormuş maşallah 🙏
Ilknur45 haftasina gore guzel bebeginizin kilo almasi icin kefir icin badem ceviz fistik muz yiyin insallah hersey yolunda gider saglikla kucaginiza alirsiniz
ayse5487 Ilknur45 teşekkür ederim iştahım çok açık ya kendim kilo alıp bebeğim zayıf kalmasından korkuyorum biraz kefir ceviz meyve sürekli yediklerim ama poğaça ekmek hamur işi görünce dayanamıyorum resmen 🥲
Mervealya1992 ayse5487 banada kılolu olck herhld dedi bende dedm kızımı 38de 3500 dogurdum dedim oda dedi sen kendın cok zayıfsın ana bebeklerın kılolu doguyor demek dedi kendım 45 kg ile hamkle kaldım kızımdada zayıftım bundada zayıf hamıle kalıyorum doktor dedi ilkı neyse buda oyle dogar dedi öyle oluyor dedı hep 100 200 gr oynar sadece dedi
ayse5487 Mervealya1992 3500 gr maşallah 🥰 🧿 ama sizin kilo almamanız daha mükemmelmiş ya ben şiştim hemen ve çığ gibi gidiyor kilolar 😣
Merve-metin aslaninannesi7 bende geçen hafta perşembe günü kontrole gittim 17+0dı kilosu 280 gr boyu 19 cm dedi bana gelişimi gayet güzel ilerliyor dedi bana sen kesinlikle kilo alma nasıl besleniyorsan aynı şekilde beslenmeye devam et bebeğin kilo alsın gelişsin dedi 😍
Mervealya1992 ayse5487 ben zayıf olduqum ıcın kılo alsam farkedmıuor 45 le hamıle kalmıstm 65le dogurdum ama kmse cok kılo aldıgımı farketmedı bıle hahaha şanslıyım o konuda 🩷🩷
aslaninannesi7 ayse5487 erkek bizimki 🥰 boyu da 18 cm olmuş 😌 ceviz, yulaf ezmesi, muz,yumurta, süt ve süt ürünlerini hiç eksik etmedim faydasını gördüm herkese tavsiye ederim😊 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏😍
ayse5487 Mervealya1992 kesinlikle çok iyi yaa ben 64 tüm 70 oldum 3,5 ayda sonu gelecek gibi de durmuyor 😅
Aslaninannesi_ Normal canım benimde aynı hafta 105 gram doktor zayıf olmasın yeter dedi bende sezaryen doğuracağım için kısıtlamıyorum yememi
aslaninannesi7 ayse5487 evet ya kime sorsam kız diyor bende çok istedim kız olsun diye ama erkek bekliyoruz 😘