beyzaao Kızlar 19 haftalık hamileyim bugün iç çamaşırımı baya kaplayacak şekilde su gibi akıntı gelmiş renksiz kokusuz su gibi aynı başına gelen var mı böyle bi durum. Ağrım sancım falan yok ama arada öyle hafif ıslaklık oluyordu ama bu şekilde olmamıştı
Symdnz1 beyzaao benim de öyle oldu bir iki kere. Doktora gittim ve alttan baktı herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı. Akıntı bazen su şeklinde gelebiliyormuş. Suyun gelse çok daha fazla olurdu ama yine de kontrol edelim için rahatlasın demişti. Birkaç kere arka arkaya öksürün ve akıntı gelecek mi bir bakın.
Tgbashnn beyzaao benimde su gibi akıntım var canım bende korkup gitmiştim doktora vajinal muayene etti su değil akıntı demişti hala devam ediyor sulu akıntı
beyzaao Symdnz1 mesela elim boyutunda bir karış şekilde falan gelmiş yarın kontrolüm var yarın söyleyeceğim doktora
Suey Benimde o haftalarda oldu sık sık çamaşırım ıslanıyordu doktora gittim muayne etti bir sorun çıkmadı su gibi akıntı oluyormuş tabi yine ihmale gelecek birşey değil mutlaka gösterin ne olur ne olmaz
Tgbashnn beyzaao rahim bölgem ıslak oluyor iç çamaşırını çok ıslatmıyor idrar yapılan yerden geliyor akıntı benimki öyle
Adensah beyzaao evet benim geldi 2 hafta boyunca enfeksiyon dedi doktorum fitil verdi geçti şükür bence hemen kullanın ilaçlarını muane olup
Elfthh Su kesik kesik anlattiginiza benzerdi benim meğer suyummus.illa.hemen çok gelmiyor.su suphesinde.hastaneye hemen gidin iciniz rahat etsin çok önemli.cunku ama akıntı da çok oluyor benim suyum kesik.kesok.gelip sonra artmisti
Elfthh Tomucuk12 36 ama sanırım sen akıntıyı diyorsun akintiysa o hep oluyor ıslaklık ikisi çok farklo