Nazli1334 Kızlar 4+4 günlük hamileyim iki gün önce kan verdim 786 idi bugün verdim 2400 olmuştu rahim kalinlasmasi da güzel dedi doktorum ama keseyi göremedik niye böyle olmuştur acaba
Ebrueren Nazli1334 bende hamileyim 2. Hamileliğim randevu aldım daha doktora gitmedim kan verdim sağlık ocağında beta 252 acaba perşembe görürmüyüm keseyi görmezsek ne olmuş oluyor yani
Yaban Nazli1334 kese Nazli1334 stres yapmayın. Kese 3bin üzeri görünüyor. İnşallah 2 gün sonra gidince rahat göreceksiniz
gaydirigubbakcemilem Nazli1334 5. Haftada 6. Haftada gidin bende test yaptım pozitif çıktı ama çok erken diye gitmedim doktora 5.6. Haftada gittim
Parilti007 Ebrueren daha görünmez o betada. Kese görünmesi sağlıklı ilerlemesi yolundaki adımlardan biri demek
Ftmnnr Ebrueren yok görünmez bu kadar beta da çünkü bende öğrendiğimde 250 idi iki gün sonra gittik 680 oldu o zaman da görmeyi beklemiyorduk dedi doktorum bir hafta sonra gel dedi o zaman gördük
Mor-kelebek Benimde beta 2980 çıktı 5 haftalık normalde keseyi ultrasonda göremedi vajinal ultrason da gördü normal midir sizce ya değerim mi düşük çok korkuyorum 😔
Gencanne06 Mor-kelebek bende 5+4 üm kese net belli değil yeni oluşuyor daha dedi dün gittim bende iyi düşünün hayırlısı olsun 🍀
Ftmnnr Mor-kelebek hyr çok normal sonuç olarak o kese görülmüş 5. Haftada alttan ultrason ile görmüştük bizde keseyi
Mor-kelebek @Gencanne06 sizin beta değeriniz kaç acaba benim beta değerimin yavaş yükseldiğini söyledi oda beni tedirgin ett
Hasret18ayaz Nazli1334 kesenin betayla ilgisinin olmadığının en büyük kanitiyim 548 di kesenin göründüğü gün beta haftaya göre oluşuyor bence kese
Ebrueren Ftmnnr o zaman haftaya perşembe zaten randevunum görürüm iyiki öyle yapmışım boşa gidicektim o zaman haftya perşembe randevu olması iyi olmuş