Simge22 Muhammedmomss ayyy yaz tabi ki ne olucak kahvaltı yapmak daha güzel inan ki hem hafif oluyor afiyet olsunnnn 😚☺️
Simge22 kubra16_ kesinlikle sen neredesin bakalım eşim sebze yemeği yemediği için bende et ve tavuktan istifra ettiğim için sürekli herşeyi yiyemiyorum ne yazık ki 9 ay istifra etmek ile geçti hamileliğim senin bebik kaç haftalık
kubra16_ Simge22 merkezdenim. bizim de genelde et ister dediğin gibi tiksinme geliyor bana da ortaya karışık yapıyorum bi şeyler ☺️ 8 haftalık olduk 🙂
annesio Simge22 Mercimek çorbası Hünkar beğendi köfteli Şehriyeli pilav Kaşarlı mantar Baharatlı patates Trileçe 🤤🥰
Almira_ Simge22 ben mantı yapmak istiyorum ama tek başıma üşeniyorum. Yapınca çok yapıyorum çünkü, en azından 5 6 seferlik buzluğa atıyorum, hazır güzel oluyor. İstanbuldan birileri varsa birlkte yapıp buzluğa atabiliriz 😀😀
DENIZ_55 Simge22 aynı benin eşim benim eşimde yemiyor fazla sebze türünü canim bisey istemiyor aklımda bisey yok belk9 buzlukta balık var yaparim yanına salata yeriz aklımda yok olmadı makarna yaparım ama benim canım bisey istemiyor o yüzden yapasım yok😁
myangelson Simge22 yeşil mercimek yemeği yanına hazır mantı salata 😂 canım mantı çekti normalde hazır kullanmıyorum ama kendimi yormak yasak olduğu için bu seferlik hazır olsun 😅