3_oglan_annesi aysegulalatas şaşırdım bı ara ziyarete gtmistim kuzenim için kadının biri çıkarmıştı annesinin yanına çocuğu 😏
prens_prenses_annesi aysegulalatas niye almiyolar esim cocugumla gelcek mecbur kimsem yok cocugu disardqmi birakicak 3 yasinda dha
aysegulalatas @Nime07 kesi de uyusturmadı ama çok hıssetmedim dikiş işleminde hissedince söylüyordum tekrar yapıyorlardı
ummcicek aysegulalatas hayırlı olsun öncelikle, benim merak ettiğim su ben çarşaflı yim iki dogumum özelde oldu fakat şuan fiyatlar cok uçuk cam sakura da kontrollerim fakat dogum için tereddütteyim erkek doktor ve asostanin olmasi sizde nasıldı erkek var mıydı
Yusufun_Annesi22 ummcicek normal doğum için bilmiyorum ama sezeryan oldum iki gün önce hala taburcu olmadım ameliyathane neredeyse hepsi erkekti.
aysegulalatas @ummcicek doğumum hep bayanlar tarafından oldu sadece dikiş işlemi bitikten sonra erkek doktor gelip konrtol etti dikim işlemi doğru mu diye
aysegulalatas @prens_prenses_annesi özel değilki canım disiplini kendince kuralları var onlarında belli bir yaş sınırı var ama konuşsan belki alırlar eltim sezeryan oldu orda oğlu 5 yaşında otizim hastası onu bile zorla ikna edip aldılar odaya
melismom1 aysegulalatas ben çok merak ediyorum. Süreç nasıl işledi kısaca anlatır mısınız? Kesiniz var mıydı uyuşturdular mı?
D123456 Merhaba ben detaylı bilgi almak istiyorum suyunuz mu geldi sancınız mı geldi gittiniz süreç nasıl oldu . Kesik attılar mı uyuşturuyorlar mı ,çok fazla bastırıyorlar mış galiba