sacmalamakizim Melek3675 Hareket hissetmiyorum da diyebilirim, ama yalan söylemeye gerek yok ya bence. 😄
gmzenur-aydn977777 sacmalamakizim o bence de saçma doğumun ne zaman olacağı belli değil ve son haftalarda kontrol mantıken sıklaşmali çok değişik bazı doktorlar ya neye göre yani tamam sağlıklı bir gebelik olabilir ama kontrolde şart neyin nasıl olacağı belli olmuyor siz gidin dinlemeyin merak edip gidebilirsiniz eğer bir durum olursa da doktoru direk değiştirin böyle durumlarda daha hassas olunmalı
Bebisco sacmalamakizim doktoruna bağlı canım benim doktorum bir sorun mu var neden geldin diyordu yok deyince dayanamadın dimi yine diyor
Ebbruc sacmalamakizim ben 11+6 da gitmiştim doktor cinsiyet tahmini yapmıştı, sonra bi sorun oldu 1 hafta sonra tekrar gittim bu sefer erken dedi cinsiyet için 😂 sonra da önümüzdeki ay görüşürüz dedi biraz ters konuştu sonra gidemedim bidaha 😂😂
Medinedemrl sacmalamakizim yok ayda bir mesela ücretli mayneye gittik iki hafta içerisine ücretsiz muayeneye gün veriyor. Ücretsiz muayeneye gittiğimizde 1 ay sonrasına gün veriyor. Hem ücretsiz muayeneden faydalanalım hem de bebeği de görelim diye
Ebbruc Huzurluve normal günlük işlerimi yapıyorum kendimi çok zorlamadan ama genel olarak dinlenmeli geçiyo
Huzurluve Ebbruc yarıladık Allah’ın izniyle. Benim denkontorlumde hiç açılma yok gayet iyi duruyordu rapor zor aldım şimdilik evde sadece dinlenme ile gecicek bı sure daha
Ebbruc Huzurluve aynen çok şükür yolun yarısını geçtik, inşallah bundan sonrasını da sağ salim atlatırız 🙏🏻 ben istifa ettim kafam rahat yatıyorum evde 😂
Ebbruc Huzurluve ben etmek zorunda kaldım rapor kabul etmedikleri için, Allah yardımcın olsun seninde
Simge22 sacmalamakizim merhaba canım doktor haftana göre çağırıyor mesela 36. Haftada iken bana demişti ki doktorum artık haftada 1 çağıracağım 1 hafta muayene ve nst 1 hafta sadece nst bakıyor şimdi 37+4 haftalık olduk yarın mesela tek nstye girip doktora sancım var mı yok mu kontrol ettireceğim
sacmalamakizim Simge22 Kuzum biz seninle aynı hastanedeydik ama farklı doktordu, bende senin gittiğin doktora gittim bu hafta memnun da kaldım, ama gitsem bir şey der mi çekiniyorum ya. 😄
Simge22 sacmalamakizim deme ihtimali var bebişin gidişatı Nasil birde ne zaman gel dedi Süleyman hoca
sacmalamakizim Simge22 1 ay sonraya dedi canım, ama bende sanki enfeksiyon gibi bir şey var, onun için gitmeyi planlıyorum geçmezse. ☺