Naciyeylmz kızımın böyle küçük t. ama pancarlı zeytin yemişti ondan olmuş olabilir mi yoksa doktora gitmeye gerek var mı başına gelen var mi
Oksuruksurubu Naciyeylmz yediğinle işemenin ne alakası var resmen kan işiyor çocuğu acilen doktora götürün
FKRKS29 Naciyeylmz pancar normalde büyük insanlarda etkiliyor idrarın rengini çocuklarda etkiler mi bilmiyorum şansınız varsa gidin yinede , bilgisi olan anneler gorur insAllah post yukari çıksın 👆
Minnosaannee Naciyeylmz bence alakası yoktur ya . İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyordur büyük ihtimalle . Doktora götürün . Çiş yaparken acı hissediyor mu sordunuz mu
Babycans Naciyeylmz pancar büyüklerde de gaitada renk değişikliği yapar imkanınız varsa siz yine de götürün emin olmak için.İdrar enfeksiyonundan kaynaklı da olabilir tahlil yapılması gerek net anlayabilmeniz için..
Naciyeylmz Oksuruksurubu renklendirilmiş pancarla zeytin dediği için sormak istedim hanfendi bu nasl üslup
Babycans atarliFrida bende biliyorum farklı olduğunu dikkatli okursanız örnek vermişim sadece. İdrarda enfeksiyon olabilir tahlil yaptırmasını söylüyorum farkındaysanız..