28Fatos28 Kızlar bu yüzden ölü gibi yatıyorum sadece ağlamak istiyorum artık dayanamıyorum ne yapıcam lütfen öneride bulunun 🙏
Seteacher 28Fatos28 Aynı haftadayız. 2 gündür özellikle dün gece bulantıdan uyuyamadım. Ara ara vuruyor anlamadım gitti uzun zamandır yoktu. 🥲
Lovely77 28Fatos28 benimde 3 gündür falàn mide bulantim var ozellikle gün icinde, kahvalti yaparken bebis cok kibirdiyor midemi sıkıştırıyor herhalde direk bulaniyor ve kustugum bile oluyor. Son haftalarda da çok olurmuş o yüzden bir an önce dogurmak istiyorum
28Fatos28 rumeysa_1c bakıyorum canım tansiyon normal başka sorunum yok çok şükür sadece bulantı beni bitiriyor
Merve034 Bende 26 hafta bitti, sol boynumdan sırtımdan sol koluma ağrı geliyor. Arada kalbim sıkışıyor gibi. Yaşayan var mı bu durumu çarpıntı gibi aynı
Kesimeliff Haftamda bulantı ve kusmalarım çok şiddetli şekilde yeniden başladı. Sonra haftalarda normal olduğunu söyledi doktorum 🥹
cLearQueen 28Fatos28 bana her gittigimde doktor diyo ki var mı sikayetin kusma bulanti ağrı sızı vs vs… basıma gelmedigi icin yok dedim hep de.. doktor normal diyosa normaldir canım 😊
81Asu Postu gördüğüm iyi oldu bende 37 haftamdayim bu aksam bende kustum fazla yemek yiyemiyorum artik az ve sık yemek yemem lazım sanırım yedigimi ne varsa ağzıma geliyor