Arkadaşlar ben bebek mevlidi için balon zinciri alıp konsepti kendim belirleyip süsleme yapmayı düşünüyorum. Mevlid başlamadan 2-3 saat önce eşim ve kuzenimle gidip hallederiz diye düşündüm. Ama bu balon zincirini duvara yapıştırmak gerekiyor bizim de tutacağımız mekanda duvar boyasını sökeceği için duvara yapistiramayiz. Acaba diyorum nasıl bir yöntem bulabiliriz. Bi marangoza 2 parça çıta kestirip onları çiviyle birbirine çakalım? üstünü de balon zinciri ile saralım diye düşündüm. Burda biri daha böyle yapmıştı sanırım. Yani uğraşmaya değer mi astarı yüzünü geçer mi bilmiyorum. Balon zincirleri 400 lira falan. Çıtaya ne kadar ister hiç bilmiyorum. Organizasyoncu tanıdık var ama beşik ve masam zaten olduğundan sadece balonlu bi arka plan süslemeye organizasyona 2-3 bin lira vermeyeyim dedim. Ama aradaki 1000-1500 lira için de uğraşmaya değer mi bilmiyorum onca zahmete emin olamadım. Gerçi o farkla da hediyeliklerimi hallederim diyorum. Sizce ne yapsam ? Aklımdaki benzer görselleri asagiya yüklüyorum.
[