_Esranur_1998 Kızlar son adet tarihim 12ağustos ne zaman hcg testi versem doğru olur? Bi kaç kez test denedim amma hayali çizgi çıktı bu arada ovulasyon günüm ultrasonda söylendi ve deyerlendirdim. Testlerin resmini yüklemeyi beceremedim
rumikaa _Esranur_1998 bence tekrar test yap silik çizgi görürsen kan ver ben regle 6 gün kala öğrenmiştim testle hastaneye 3 gün geçikince gittim 5 haftalıktı
Arzunur14_ _Esranur_1998 Silik bir çizgi görüyorum canım istersen birde erken gebelik testi yap onlar daha hassas deniliyor inşallah hamilesindir 🌸
Kacamazz Benimde son adet tarihi 12 ağustostu. 1 kere kaset yaptım sizinki gibi hayali çizgi çıktı. Bir kere de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Yarın sabah bidaha kaset test yapacam. 9 yada 10 eylülde adet olmayı bekliyorum olmazsam kan vereceğim
Kaderyusuf _Esranur_1998 çatlama olduktan 14 gün sonrası adet günü normalde tahmini çatlama tarihinden 12 gün sonra idrarda çıkıyor.
_Esranur_1998 Bernakoyunn 12si başladı 3gün sürdü. 22si ultrasonda ovulasyon olduğu söylendi ve deyerlendirdim