Byzdgnn 3 bucuk yasindayiz gunduz uyumadan duramiyo ama bu seferde gece uyutamiyoruz öyle yorduki beni nasil biraktıracam
Arzunur14_ Byzdgnn Tam tersi oğlum gündüz uyuyor birkaç saat gece de uyuyor sadece sabahları erken uyanıyor gündüz çok mu fazla uyuyor
Mucizee80 Byzdgnn bnde gündüz uyusun istyrm uyumuyor gece geç yatıyor sabah erken kalkıyor bitiyorum yorgunluktan
Fatma3334 Byzdgnn benim kızım 5 yaşında bırakmadı okula bile gönderdim okuldan geldikten sonra yarım saatte olsa uyudu mutlaka hergün
sedefyrs1101 1 saatten fazla tutmayın uyku süresini. Benim de 3 yasında oğlum sabah erken kalkarsa gündüz uyuyor 1 saat sonra uyandırıyorum hemen 1 saati geçerse uykuya dalmakta zorluk çekiyor aynı şekilde.
Byzdgnn sedefyrs1101 sedefyrs1101 onuda denedim ama kaldıramıyorum zorda olsa az uyuyup kaldirinca huysuz aglamaya baslıyo
staRmama Bebekleri salın kasmayın kızlar kendileri belirlesin uyku saatlerini sizin stresinizden etkileniyorlar
ZelihaB Byzdgnn merhaba gündüz tam uyku saatlerinde sevdiği kafasını dağıtacak şeyler yapsanız bu şekilde belki yavaş yavaş alışır
Byzdgnn ZelihaB yapıyorum deniyorum ama bi yerde uyuyo kaliyo hemen cok gelince ama gece salla salla yok 😃😄
Arzunur14_ Byzdgnn Sallamaksa zor oluyordur ben sallıyordum da uyuması için 1 yıl falan oldu bıraktım ama şimdi de ancak benimle uyuyor ben uyumasam zor uyur 😂
Byzdgnn Guneyinannesi1 sabah 8 de kalkıyoruz oglen 1 2 gibi uyuyo 2 saat sonrada iste gece yatirabilirsen yatır