Asel_21 Kızlar 22 haftalık hamileyim göğüs ucum aşırı hassas. Böyle dokunduğumda filan ağrıyor. İkinci çocuğum ilkinde hiç başıma böyle bişey gelmedi. Emzirmeme engel olur mu yara filan olur mu? Başına gelen var mı? Ne yapmam lazım?
_mavii_ Asel_21 benim de bir dönem öyleydi hatta şimdilerde yine ara ara oluyor ama buna yapacak bişey yok, doktorum gerek yok demesine rağmen karnım için kullandığım yağdan ara ara meme uçlarına da hafif sürüyorum
Nisa10 Asel_21 aynı durumu yaşıyorum ilkinde sütüm yoktu 21 gün emebildi şimdi etrafındakiler diyor ki bunda sütün olur göğsün oluşuyor falan diyorlar damarlarım falan çok belirginleşti iç çamaşırı bile giyemiyorum üstüne yatamıyorum ilk defe böyle bişey yaşadım. Nemlendirici sürün diyen de var
rumisam Asel_21 bende de hasasiyet var krem sürüyorum hassasiyet azalmıyor ama içim rahat ediyor çünkü emzirememekten korkuyorum bende yara falan olursa diye ilk bebek benim 30 haftaligim
Asel_21 Nisa10 ilk çocuğum 2 buçuk yaşına kadar emdi böyle ağrı yara filan hiç olmadı. Bunda daha gebelikte ağrıyınca doğduktan sonra emziremem diye çok korkuyorum