Tubagrnc Şimdi bi sitede okudum oje varsa sildiriliyormuş var mı bunu yaşayan yarın sabah sezaryene giricem ojeleri silsem mi ki 🙈
Elaylama Tubagrnc 1 ay önce yapılması gereken şeyleri sorduğumda şayet doğumunuz sezaryen olursa oje yasak demişlerdi.
Blueinflames89 Tubagrnc sezaryeni bilmem de ameliyata girerken elimde kına vardı rengide koyu girmişti dr oje mi bu çıkaralım oje ise dedi yok değil dedim sonuçta sezaryende ameliyat ya çıkarttırabilirler
Hulyalp Tubagrnc ojeyi sildiriyorlar canim. Benimde rimel falan suruluydu ani girdim doguma suya dayanikli degilse silelim dediler cunki genel anestezide gozlere damlada damlatiyorlar. Her duruma karsin makyajsiz ojesiz olmaya ozen gostermek gerek.
Cnmltm Cansutkbs cünkü ameliyatta herhangi bişey oldugunda işaret parmagının tırnagında kararma olur onu görebilmek için
Denizinannesiii34 Cansutkbs parmağa mandal gibi bi alet takılıyo kalp atışı görmek için oje olunca gormuyomus makine
arbustoo Oyle birsey duymadim ama parmaga kalp atislarini gorebilmek icin mandal tarzinda bisey takiyorlar belki ondan demislerdir.
Moonlight3793 Canım sezeryanda bir ameliyat. Ameliyat ortamında seni monitorilazyon edecekler . Parmal pulse metretaktıkları için sildiriyorlar. O cihaz oksijenini gösteriyor. Yani herşey hasta için.. 😘 Parmağa pulse metre takıyorlar dmk istedim
Tubagrnc Baya önemli bir durummuş ya kimse söylememişti önceden hemen sileyim herkese teşekkür ederim
Eymenata Hem oje silinmesi gerekiyor hem de kontak lenslerin cikmasi gerekiyor. Epiduralde farkli birsey olur mu bilmiyorum🙄
Merve201119 Tubagrnc canım ben ilk doğumumda acil sezeryana alınmıştım tırnaklarımda oje vardı ameliyathanede hemşire hanım silmişti ameliyata ojeli alamıyoruz diye