1_papatya bilgeeS ben 36+4 te doğum yaptım belim kopacakmış gibi ağrıyor du sancım da vardı 4 saat sancı çektikten sonra hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı
Ecemmm07 bilgeeS 35+4 gece sırt agrsı dan yatamdım arka kaburaga mı oluyo bebgin oldugu bölüm degil üst tarfım cok agrıyo sırt üstü uzanca geciyo ama sag dondümü cok agrıyo solda
bilgeeS 1_papatya bende gittim aşağı inmiş baya dedi açılmam yokmuş nst de düzgün ölçmedi bilmiyorum hiçbişi belim geçmedi sağ taraftan benimde kopcakmış gibi oturamıyorum bile
Duyguaksoy Benimde aynıydı bugün dayanamadım gittim nst ye bağladı doktor 3 defa sancılarım çıktı aslında 100 ü de gördü ama sanırım düzensizdi geri yolladı haftaya tekrar gideceğim serum ve ağrı kesici verdiler ama hala ağrım var anlamadım
bilgeeS Duyguaksoy bizim nst bozuktu ölçmedi bile çokta ilgilenmedi doğumhanede ki hemşire zaten bilmiyorum bende bel ağrısından ölüyorum
Duyguaksoy bilgeeS aynen hala devam benim de sırtıma da vuruyor ağrısı devletse maalesf öyle yapıyorlar insan gibi ilgilenmiyorlar bile🤦🏻♀️
bilgeeS Duyguaksoy benimde bebiş kasılıyor sertleşiyor ara ara anlamadım ney bu doğum mu başka bişey mi bilmiyorum
Duyguaksoy bilgeeS senin zamanı yine iyi benim daha 34.hafta biraz daha sabretse diyorum 🤲sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah