Gizemiii aysegulpolat121 bırakamıyorum günde 1 tane de olsa içmeden duramıyorum içim içimi yiyor resmen🥲
aysegulpolat121 Buse_yalcin bende 11+2 günde 3 tane içiyorum çok vicdan azabı çekiyorum ama yapamıyorum. Günde kaç tane iciyorsun
Buse_yalcin aysegulpolat121 ya bende vicdan azabı çekiyorum içmek istemiyorum ama stres de olursam üstüne duramıyorum. Şu an günlük 8 kadar
minigim__1 aysegulpolat121 ilk bebeğinde öğrendiğim gün bıraktım bırakmak zorunda kaldım mide bulantısından şimdi ikinci tam belli değil ama yine içmem kabak çekirdeği bayağı fayda ediyor deneyebilirsiniz
aysegulpolat121 Buse_yalcin nasil engel olunucak bu işe anlamadım normalde hamile değilken 1 paket bitiriyordum
Aslaninannesi_ aysegulpolat121 bende bi paket içiyordum öğrendiğim gün bıraktım çocuğunuzda ciddi hasar bırakabilir sakız çiğneyin kabak çekirdeği yiyin fındık falan ben öyle yaptım suan 15.haftdayım aklıma bile gelmiyor
minigim__1 aysegulpolat121 genelde de bırakmak için kabak çekirdeği öneriyolar amcam o şekil de bırakmıştı ne etkisi var bilmiyorum 😄
aysegulpolat121 Aslaninannesi_ oh çok şükür ne kadar güzel ya inşallah bende bırakırım tek istediğim bu
Umay-12345 26 haftalık gebe değilken 2 paket içiyordum ve çok erken başladığım için bırakmak hiç aklımdan geçmemişti bebekten sonra günde en fazla 5 bazı günler 5 bile olmuyor ama hiç içmeden de yapamadım olmadı ben o kadar iradeli değilmişim
aysegulpolat121 Umay-12345 bende aynı hiç irade yok 3 tane içiyorum ilk zamanlar 3 bile icmiyordum Gün geçtikçe daha fazla içme isteğim oluyor
Aslaninannesi_ aysegulpolat121 bırak canım kafanda bitir önce çocuğunun sağlığı için bende kendi sağlığın için
Ebrubkn1 aysegulpolat121 aynı şeyi bende yaşıyorum gebeliğimi öğrenmeden önce çok içiyordum öğrendikten sonra günde 1 tane felan içiyordum ama zaman geçtikçe canım artık çok istiyor